2777
2789
عنوان

لطفا بیاین اخه

71 بازدید | 14 پست

خانما من چند وقت چیش تایپک زدم مخوام برم مشهد همه گفتنند کرونا نرور و کلی حرف بد
اما الان تایپکا خرید عید است مگه نمیرید بخرید اون موقع کرنا نیست
بعدم شما ها که میگد کرنا میخرتمون خرید عیدتون چیه مگه مرید عید دیدنی
من موندم حرم امامان کرونا داره اما بازار کرونا نداره
متعسفا        

نه عزیزم کرونا فقط واسه دیگرانه

ببین چجوری دم عید مغازه ها شلوغ میشه

همشونم کسایین که توی سایت به بقیه میگن نرید بیرون و این حرفها

کلا ادم عجیب توی این سایت زیاد هست

مامان آراد و ماهان😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا اینترنتی خرید میکنن

کار کسی هم که تو این شرایط رعایت نمیکنه درست نیست ولی شما یه خرید رفتنو با مسافرت مقایسه میکنی؟! 

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

عزیزم هر دوتاش اشتباهه کار اشتباه رو با کار اشتباه دبگه توجیه نمیکنن .ایناهمش حق الناسه من هر کسیو رعایت نمبکننه حلال نمیکنم  اون دنیا یقه تک تکشون میگیرم ی ساله کل زندگیم عوض شده بعد همه دارن مثل قبل زندگی میکنن

عزیزم هر دوتاش اشتباهه کار اشتباه رو با کار اشتباه دبگه توجیه نمیکنن .ایناهمش حق الناسه من هر کسیو ر ...

نه بحث این نیست شما کاملا درست میگید بحث اینخ که وقتی یکی میگه برم زیارت شروع میکنن فحش دادن که همین شماها زندگی مردم رو خراب کردین و خون فوت شده های کرونایی گردنتونه و... بعد همونا دو پست اونورتر استوری شمال و خرید عید از مال های بزرگ تهران و... میذارن

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671