2777
2789

من هرچی رمان خوندم چرت و مزخرف بوده همشون بورن نصفشون چشاشون خاکستریه نصف دیگشونم بنفش و سبز و ابی. محاله تو شمال ویلا نداشته باشن و محااااله اخرش بهم نرسن 😐 

هیچ غمی از بین نمیره فقط با غمی بزرگتر از یاد میره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان با سقوط دستان ما 

در مورد یه دختره ۱۹ سالس که عاشق عموش میشه نترسید عموی ناتنیش ولی عموش ازش خیلی بزرگ تره و آدم عصبیه درمورد داستان عشق ایناس و خیییلی قشنگ بهترین رمانیه که خوندم 

ژانرش عاشقانه غم انگیزه با پایان تلخ 

من هرچی رمان خوندم چرت و مزخرف بوده همشون بورن نصفشون چشاشون خاکستریه نصف دیگشونم بنفش و سبز و ابی. ...

عزیزم رمان ایرانی نخون.‌یا داستلن ایرانی بخون و یا رمان خارجی

یکی از روش های فهمیدن رمان خوب اینه ک ببینی جایزه ای برده یا نه.اگه ایرانیه، در جشنواره های ایرانی و اگه خارجیه، خصدصا نوبل خیلی خوبه

معمولا روی جلد و یا پشت کتاب حتما ذکر میشه. ایتجوری وقتت هدر نمیشه. ب مرور با نویسنده ها اشنا میشی و خودت بی نیاز از این مسیله انتخاب میکنی. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

رمان این مرد امشب میمیرد .

در مورد یه دختریه که با یه اشتباه باید بره زندان ولی یکی از آشناها میاد آزادش میکنه ببینید اینو بخونید خوشتون نیومد فوش بدید من انقد با این گریه کردم 😭😭

عزیزم رمان ایرانی نخون.‌یا داستلن ایرانی بخون و یا رمان خارجی یکی از روش های فهمیدن رمان خوب اینه ک ...

فقط یه رمان خوب ایرانی خوندم اسمش رقص مرگ بود ک اخرشم شخصیتای اصلی مردن 

عزیزم رمان ایرانی نخون.‌یا داستلن ایرانی بخون و یا رمان خارجی یکی از روش های فهمیدن رمان خوب اینه ک ...

چنتا خارجی که ترجمه شده باشه معرفی میکنی؟ 

فقط رایگان باشه و پی دی اف

تعطیل

رمان قرارنبود..شکلات تلخ من.‌سرمیین

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
😂😂😂😂😂دقیقا اما رکسانا رو بخون اصن اینجوری نیس

فق یه رمان تو عمرم خوندم ک یه شخصیت زشت توش پیدا شد اونم قلب تصادفی بود ک حذفش کردن😐