2777
2789
عنوان

رفلاكس بچم😔

113 بازدید | 23 پست

سلام دخترم هفت ماهشه دكتر بهش ساشه اس امپرزول داده گفته يه ساشه با آب قاطي كنم يبار صب و يبا شب بدم بهش ولي اينجا تو ني ني سايت همه نوشتن نصف ساشه صب و نصف شب يني من اشتباه متوجه شدم ،،بايد نصف بدم ؟كسي ميدونه خواهشا راهنمايي كنين

دخترم یه ماهش بود دکتر گفته بود کپسول امپرازول رو باز کن سه قسمت کن له کن سه وعده در  روز بده بخوره 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر منم رفلاکس داره،البته برامن هنوزخیلی کوچیکه،خیلی ناراحتم،شیرم خیلی کم شده دوروزه دیگه با یه سینه سیر نمیشه مجبورم دوتاشم میدم.قبلا بدون رژیم غذایی خیلی خوب بودم.نمیدونم چیکار کنم😓شما شیر خودتو میخوره؟

وای دختر منم رفلاکس داره،البته برامن هنوزخیلی کوچیکه،خیلی ناراحتم،شیرم خیلی کم شده دوروزه دیگه با یه ...

بخاطر شیرت رازیانه بخور 

برای رفلاکس بچه هم نیاز نیست غذایی رو کامل قطع کنی اما مثلا لبنیات و مرکبات و گوجه و چیزهای اسیدی رو به حداقل برسون 

Silenc says a lot more than you think 🤍
وای دختر منم رفلاکس داره،البته برامن هنوزخیلی کوچیکه،خیلی ناراحتم،شیرم خیلی کم شده دوروزه دیگه با یه ...

آب هویج معجزه میکنه شیر و در کل لبنیات خوبن اما چون طبعشون سرده ریفلاکس رو زیاد میکنه 

خودت عرق رازیانه بومادران رو بگیر روزی سه بار بعد غذا ۳۰ سی سی بخور یه استکان کوچلو روغن کافشه گیر نیاوردی روغن زنجبیل زیر جناق بچه به اندازه ی یه گردی کوچولو با روغن ماساژ میدی اونجا معده ی بچه هست اگ دایره رو یه ساعت در نظر بگیری در جهت عقربه ساعت از ۱۲به ۶ نسبت به ۶ تا ۱۲ یکم فشارت بیشتر باشه با انگشت آروم زیاد فشار ندیا آروم روزی دو سه بار ماساژ میدی سردی جات مثل خیار گوجه مخصوصا بادمجون رو کم کن من که حذف کرده بودم توی برنجت زیره بریز یا روزانه زیره دم کن بخور برنجتو با ریختن سبزی یا زیره طبعش رو گرم کن  منم بچم ریفلاکس داشت شیر گوسفندی مزاجش گرمه اگ پیدا کردی لبنیات گوسفندی بخور اینا تجربیات من بود البته من یه عرق دیگه به اسم گوارش میخوردم که دستساز خود دکتر طب سنتیم بود نمیدونم میتونی پیدا کنی یا نه اگ نکردی همون دوتا رو بخور برای بچه من که جواب داد حالا شما هم دوست داری امتحان کن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه