2777
2789
عنوان

رفلاكس بچم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
چند ماهگي ميدادين بهش و چه مدت دادين تاثير داشت؟

آره خیلی البته دکتر شیر خشکش و هم عوض کرد ریفلاکس پسرم خیلی شدید بود اصلا شیر نمیموند هر چی می‌خورد از دماغ و دهنش بالا می‌آورد چه روزای بدی بود حدودا تا 1 سالگی الان 2 سالشه

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
آب هویج معجزه میکنه شیر و در کل لبنیات خوبن اما چون طبعشون سرده ریفلاکس رو زیاد میکنه  خودت عر ...

خدا حاجت دلتو بده،حتما حتما انجام میدم اینارو،ایشالا که خوب بشه چون تازه شروع شده،بخاطر زردیش خیلی سردیجات خوردم،تازه ۲۱روزس،انشالا با همین چیزا رفع بشه.ممنونم ازت عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر شیرت رازیانه بخور  برای رفلاکس بچه هم نیاز نیست غذایی رو کامل قطع کنی اما مثلا لبنیات و ...

اره کلا نمیخورم اینارو.اجیل و حبوباتم که حذف کردم.یکم سخته واقعیتش ادم نمیدونه چی بخوره،چون من خیلی ماست و شیر  دوست داشتم هرروز شیرموز و دوغ و..میخوردم،چه میدونستم رفلاکس داره.الان حس میکنم یچیزی گم کردم هرچی میخورم سیر نمیشم که

منم همینطور شیر زیاد میخوردم بچت چندوقتشه مال من سه ماه

برا من تازه سه هفتش تموم شده.تقریبا یهفتس بالا میاره،قبل اون دلپیچه داشت میدیم هی میپیچه به خودش نمیدونستم رفلاکسه تا اینکه چندبار از دهن و دماغش همزمان بالا اورد ترسیدم خیلی بردیم دکتر گفت رفلاک داره،دارو هم داد ولی والا اثری نکرده فعلا امروز دو سه بار بالا اورده

برا من تازه سه هفتش تموم شده.تقریبا یهفتس بالا میاره،قبل اون دلپیچه داشت میدیم هی میپیچه به خودش نمی ...

تعداد شیردهی رو بالا ببر و مدتش کم کن هربار حتما حتما اروغش بگیر و نشسته نگهش دار بچه های رفلاکسی از دراز کشیدن متنفرن

من هروقت اروغش نمیگیرم بچم خیلی اذیت میشه 

دارو نده انقدر فقط ضعیفش میکنی 

Silenc says a lot more than you think 🤍
تعداد شیردهی رو بالا ببر و مدتش کم کن هربار حتما حتما اروغش بگیر و نشسته نگهش دار بچه های رفلاکسی از ...

نمیدونم دختر من چرا تا سیر نشه اروم نمیگیره،اصلا انقدر نق ممیزنه و گریه تا کامل سیر بشه. اره سعی میکنم بعد شیر دادن بیشتر بشینه،جاشم شیبدار کردم یکم که شیر نیاد تو دهنش،تو جای صاف میخوابه سریع میاد تو دهنش

خدا حاجت دلتو بده،حتما حتما انجام میدم اینارو،ایشالا که خوب بشه چون تازه شروع شده،بخاطر زردیش خیلی س ...

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله که حل بشه درکت میکنم واقعاسخته سعی کن زود به زو ولی کم بهش شیر بدی که معده اش نیمه پر باشه❤❤

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه