2777
2789

سلام خانوما من این ماه برای اولین بار لتروزل روز ۳ تا ۷ سیکل و استرومارین(برای ضخامت دیواره رحمه)از ۵ تا ۱۴ سیکل خوردم 

سونو ۱۲ سیکل رفتم ک بزرگترین فولیکول ۱۳/۵بود ک با وجود اینک دکتر گف خوب نیس بازم من اقداممو کرد ولی حالا ۱۷ سیکل لک قهوه ای دیدم 

طبیعیه؟عصابم داغونه چرا لک اومد اخه؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

عاقا دقیقا منم این قرص رو خوردمو شروع کردم لک دیدن و درد و سوزش ادرار وحشتناک.

نتونستم تحمل کنم عصری رفتم دکتر.اما بهم نگفت ممکنه ار این دارو باشه.

گفت عفونت هست. 

به نظرم فردا حتما برید دکتر. چون بعدشم تعطیلات میشه و مشکلِ

عاقا دقیقا منم این قرص رو خوردمو شروع کردم لک دیدن و درد و سوزش ادرار وحشتناک. نتونستم تحمل کنم عصر ...

وای من از دکترم خیلی فاصله دارم 😣😓حتما بعدشم کلوتریمازول میدن برا عفونت 

اخه من تازه عفونتمو درمان کردم 

از روز چندم لک دیدین؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون فرداش.البته لک نبود.خون و ادرار قاطی بود(با عرض معذرت البته)

نه حالا من پریودیم تموم شد و الان روز ۱۷ لک دیدم نمیدونم بزارم پا تخمک گذاری یا لانه گزینی یا عوارض قرص😭

ینی این ماهم پرید دوباره؟

شایدم‌لک لانه گزینی باشه.  والا نمیدونم. استرس نداشته باش انشاالله انشاءالله خیر باشه واست

ممنونم عزیزم ‌میسپاریم دست خدا مثل همیشه انتظار و صبر ...

انشالله که خیره