2777
2789

من،همش یا دراز کشیدم یا تو دستشویی ام یا سر یخچال

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقتته عزیزم؟

من ۱۱هفتم،آب زیاد مجبورم بخورم کم آبی نشم واسه همین همش تو دستشویی ام😖یا دراز میکشم جلو تی وی یا گوشی دستمه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

وای منم باردارم و از بیکاری خیلی گوشی میگیرم دستم چکار کنم؟😑

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏
من ۱۱هفتم،آب زیاد مجبورم بخورم کم آبی نشم واسه همین همش تو دستشویی ام😖یا دراز میکشم جلو تی وی یا گو ...

منم ۹هفتمه من بخاطریبوست آب زیادمیخورم یروزکم آب بخورم یبوست شدیدمیگیرم وبعدشم دردمیکشم یوقتایی یه سوالایی ذهنم درگیرمیکنه وگاهی نگران میشم دوست دارم یه دوست که وضعیتی مثل خودم داره داشته باشم شماهم قطعانیازداری

میخوای توواتساپ باهم درارتباط باشیم ؟

عزیزم چندهفتته؟ واقعیتش منم گوشی وتلوزیون همدمم شده

من هشت هفته ام....ولی میگن گوشی ضرر داره بخاطره همین دوس ندارم زیاد دست بگیرم اما خب کاره دیگه ای هم ندارم همش بیکارم باشگاه هم که بخاطره وضعیتم تعطیل کردم...چکار کنم خو...انقدم بی حالمو کسل اصلا حال هیچ چیزو و هیچکسو ندارم

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏