2777
2789
عنوان

آبرسااانن خوووبببب

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 74 پست
گلم باور کن هنوز یاد نگرفتم عکس فرستادنو😂😂😂😂 از دیجی گرفتم 52 روش عکهای مختلف داره مثل بلوبری و ...

کامان کلسه ای یا پمپی؟؟  فقط برا صورتع؟؟ قیمتشهدبه... پوستتوت مشکل خاصی داش؟ منبرا جای جوش و منافذو یکم چردک میخوام .یچیز خفن میخوام.... اردنه چند

کامااننن نگیرر صورتت داغون میشه یا سریع متوجه داغون شدنش میشی یا بعدا خودشو نشون میده 

اگه قیمت مناسب ایرانی میخوای فیس دوکس خوبه یکم بالاتر وچه خوبه . نوتریژینا چند تا مدل داره ابرسان واترژلش 265 تومنه بقیه مدلاش 180 ایناست . نوتریژینا بنظرم خیلی خوبهه

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم باور کن هنوز یاد نگرفتم عکس فرستادنو😂😂😂😂 از دیجی گرفتم 52 روش عکهای مختلف داره مثل بلوبری و ...

وایی گیج شدممم😂😂 کدوم عالین و پوستو روشنم میکنع...میگن ابرسان لدورا خیلی خوبهه

چ خوب😍 پوستتون مشگل خاصی داشت؟ من برا منافذ و جای جوش میخوام

ابرسان ربطی به درمان منافذ و جای جوش نداره کارش اصلا چیز دیگس

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
وچع خوبه؟؟ چجوری میکنه پوستو؟؟ 

ابرسانی میکنه دیگه پوستت خشک نمیشه کدر نمیشه پوست ابرسانی نشه کدر وکم کم چروک میشه

اگه میخوای وچه بگیری بنظرم یکم بزار روش ابرسان زردچوبه نوتریژینا بگیر بهتره

چیع کارش؟؟ خب درمانیمداره اگه خوب باشه .نمیشه ک فقط وضعو بدتر نکنه.لدورا چطورع

آبرسان از اسمش معلومه پوستتو ابرسانی میکنه پوستی ک ابرسانی نشه کم کم چروک میشه خشک میشه کدر میشه ابرسان از اینا پیشگیری میکنه و پوستو شاداب میکنه جای جوش باید با لایه برداری و چیزای دیگه بره منافذم  بخاطر چربیه پوسته ک اگه میخوای بیشتر نشه شبی نصف فنجون عرق کاسنی بخور یا اینکه صبح ناشتا خاکشیربا اب قاطی کن بخور هم چربیه پوستو کنترل میکنه منافذت باز نشه هم جوش نزنی 

لدورا خوب نیس

اهاان .عکسشو داری بفرسنی؟؟ کجامیفروشن

من تو اینستا چن تا پیجو فالو دارم ک وارد میکنن اینارو . داروخونه نوتریژینا نداره