2777
2789
عنوان

آبرسااانن خوووبببب

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببیم داترژله چند مدل داشت ببین کدوماس

واترژل یکی از مدلاشه مدل دیگ نداره . کاسه ایه شکلش و ابیه 

خوده نوتریژینا مدلای دیگه ام داره ک زردچوبه بهتره توشون هم سبکه هم زود جذب میشه 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد

این ابرسان واترژل نوتریژیناس 

اون زرده که گذاشتی ابرسانش نیس تونره 

همون پیجایی ک دادم پی ام بدی بگی ابرسان زردچوبه نوتریژینا موجوده یا نه بهت میگه اگه باشه قیمتم میگه اگه خواستی سفارش میدی

این سایتا ببین عکسا باهم فرق دارن اصل نیستن اکثرشون قابل اعتماد نیستن . بازم خودت میدونی 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
اخه ببینشو ظاهرشون فرق دارع

چون فیکن 

مثل ریمل اصل و فیکش ظاهرشون فرق میکنه ایناام همینن تشخصیش اصل و فیک سخته تنها راهش اینه ک از جای مطمئن بخری

عه...ابرساته ها

اره روش انگلیسی بود من اول اشتباه متوجه شدم فک کردم میگه پاک کننده  پوست ولی نوشته ارامشبخش پوست 

کامااننن نگیرر صورتت داغون میشه یا سریع متوجه داغون شدنش میشی یا بعدا خودشو نشون میده  اگه قیم ...

گلم کامان عالیه 

من مرطوب کننده شو میگم خوبه

اونی که شما میگی ابرسان واتر پمپ کامان هستش

بله اوم مراقبت خاص میخواد چون ویتامین سی داره نباید روز ها زده شه و بیرون از خونه

چون به نور خورشید صورت حساس میشه

شبها باید استفاده شه

و حتما روز ضدافتاب زده شه😊