2777
2789
عنوان

بنظرتون برم ناخن کاری یاد بگیرم؟

101 بازدید | 10 پست

دوستان من لیسانس دارم الان بیکارم تو خونه ۲۷ سالمه شوهرم درامدش خوبه ماهی حدود دو تومن میده ب خودم ولی از تو خونه نشستن خستم بنظرتون برم ناخن کاشتن یاد بگیرم؟ یا نمی ارزه؟ کارم میگیره بنطرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌نمیپسندم درامدشو 

حلال حروم بودن پول واسم مهمه

کسی ریپلای نکنه نظرمه 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
منم میخوام برم تاتو صورت یاد بگیرم بعد عید ارایش دائم دو دلم میترسم الکی خرج کنم یاد زگیرم اما مشتری ...

اره منم دو دلم هزینه اموزش تاتو ابرو با دستگاهش کمتر از پونزده تومن نمیشه منم میترسم یاد بگیرم وقتم تلف بشه مشتری هم نباسه

اره منم دو دلم هزینه اموزش تاتو ابرو با دستگاهش کمتر از پونزده تومن نمیشه منم میترسم یاد بگیرم وقتم ...

همون دیگه ریسکه 

بعد تو دیوار میبینم کلی وسایلشون رو گذاشتن برای فروش خب طرف نتونسته که گذاشته برای فروش 

تو فامیل هم ادم خجالت زده میشع که نتونسته ادامه بده 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
چرا نمیدن عزیزم بستگی به کارت داره

من کلا میدونم استعدادش رو دارم 

کلا کار میکاپم خوبه ولی خب اللن همه ارایشگرها یا خودشون تتو میزنن یا تتو کار دارن 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من کلا میدونم استعدادش رو دارم  کلا کار میکاپم خوبه ولی خب اللن همه ارایشگرها یا خودشون تتو می ...

خب عزیزم کارت که خوب باشه میتونی شراکتی تو سالن کارکنی.من خودم قصدم همینه بعد عید برم آموزش ببینم