2777
2789

چی میشه؟ 

برای بدنش چه ضرر های داره 

فامیلمون با این روش ده کیلو لاغر شده بنظر شما ضرر داره بهش؟

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

میخوام بدونم اگ ضرر نداره خودمم انجام بدم 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید فقط یە لحظە فکر کن کارت عقلانیە؟ 

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏

قطعا نه 

ولی الان شیش ماهه رژیمم و ورزشم میکنم و دمنوش و اصلاح مزاج رو هم دارم 

حدودا موفق شدم یک کیلو و شیشصد و چهل کم کنم 

خودتو بذار جای من واقعا مخت سوت نمیکشه؟

ولی الان شیش ماهه رژیمم و ورزشم میکنم و دمنوش و اصلاح مزاج رو هم دارم  حدودا موفق شدم یک کیلو ...

قبول دارم وزن کم کردن خیلی سختە

ولی هر کاری راە و چاهی دارە 

یه سر برو پیش متخصص غددت یا مشاورە تغذیە 

خلاصە عزیزم از‌ راە درست و اصولی اقدام کن تا خدایی نکردە بە بدنت آسیب های جبران ناپذیر وارد نکنی. موفق باشید.

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
قبول دارم وزن کم کردن خیلی سختە ولی هر کاری راە و چاهی دارە  یه سر برو پیش متخصص غددت یا مشاو ...

همه راه ها رو رفتم 

ممنونم شما هم موفق باشی 

همه راه ها رو رفتم  ممنونم شما هم موفق باشی

قد و وزنت چندە؟

قدم ۱۵۸ وزن ۷۶

مطمین باش تو می تونی وزن کم کنی 

بە شرطی کە اصولی بری جلو 

یکی از عوامل چاقی تون کم کاری تیروئیدتون هستش و باید کنترلش کنید

برید با متخصصی کە تحت نظرشی مشورت بگیر راهنماییتون می کنند.