2777
2789

سلام . من مامانم همیشه سرچیزای خیلی کوچیک کلی نق میزنه یعنی تا یادم میاد همیشه همینجور بوده با دوستام میخام برم بیرون میگه باشه ولی اینقدر نق میزنه و ایراد میگیره که همون دقیقه آخر زنگ میزنم میگم نمیام بعدم میگم نمیرم میگه من که چیزی نگفتم برو .

یا مثلا خونه رو که تمیز میکنم بعدش خودش میاد وسایلارو جا به جا میکنه و بعد میگ حسنا جابجا کرده معلوم نیس کجا گذاشته 

به دوستام که میزنگم پشت تلفن میاد انیقدر از بدیام میگه که دوستام میگن واقعا تو همچین آدمی هستی ؟ 

آبرو برام نزاشته بخدا . مدرسه که میرفتم میومد مدرسه برام لقمه میاورد بعد با معلما حرف میزد که صبحونه نخورده اومده جلوی کلی از بچه های کلاس .

داداشام یه استکان جابجا نمیکنن ولی خدانکنه من استکانمو یادم بره بردارم قیامت میکنه که تو هیچکاری نمیکنی و اینا 

همین امروز سر اینکه هندفریم افتاده بود کنار اُپن گفتم بعد برش میدارم ولی تا اومد کلی سر همین نق زد . منم بی زبون نیستم ولی حرمت نگه میدارم هیچوقت بهش چیزی نمیگم امروز بخدا فقط دو کلمه چیز گفتم قیامت ب پا کرد تا باام اومد و اوضاع یکم آرومتر شد .

حتی بابامم نمیتونه از دستش حرف بزنه اگه حرفی ک مد نظر خودش نباشه زده بشه تو خونه قیامت میشه . خواهرام میگن تو چجوری میتونی تحمل کنی آخه . منم ۲۳ سالمه بخدا دیگه نمیکشم بعضی وقتا دعا میکنم کاش کر میشدم حرفاشو نمیشنیدم یا حتی فکر خودکشی به سرم میزنه .😣😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره تحمل کن مادر تو 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
نمیدونم چرا مامانت و مقصر ندونستم  حس کردم ی مامان عادیه

😣 ینی مامان توهم همینجوره ؟ من زیادی حساس شدم ؟ طاقتم دیگ تموم شده کم کم دارم متنفرم میشم ازش نمیتونم باش بگم بخندم حرف بهش میزنم دو دقیقه نگذشته ازش بعنوان تیکه استفاده میکنه اصلا مث ی مادر و دختر نمیتونیم باهم حرف بزنیم .