الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهي من ٤ سال زنده بود اخراش رنگش داشت ميرفت هي ميگفتم بمير ديگه لعنتي داري تجزيه ميشي😅😅🤦 ...
😂😂😂😂منم یه سال ماهی قرمزم زنده مونده بود بابام انقدر آبشو عوض کرد از دستش افتاد کشتش قاتل
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
البته ماشالله به دخترم دو بار ماهی سیاه گرفتیم مردن دخترم گفت قرمز بزرگ بخریم بزرگم خریدیم مردن بعد میگف کوچیکا قوی هستن کوچیکشو بگیریم وای نمیدونی چه قشقرقی به پا میکرد وقتی ماهی میدید
ما خانوادگي منتظر بوديم بميره😂😂 خيلي يجوري شده بود سفيد شده بود(قبلا قرمز بود)بالاش ريش ريش شده ب ...
اره دیدم این ماهیهایی رو که رنگشون میره تیکه تیکه بدنشون کنده میشه فکرکنم مریض میشن بیچاره ها میگفتی ما بابتت 500تومن بیشتر پول ندادیم بمير ديگه 😂😂😂
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
ما خانوادگي منتظر بوديم بميره😂😂 خيلي يجوري شده بود سفيد شده بود(قبلا قرمز بود)بالاش ريش ريش شده ب ...
وای گفتی خانوادگی منتظر بودین بميره یاد زنداداشم افتادم. تازه عروس بود جوجه رنگی خریده بود یکیش زیر پای خواهرش له شد مرد برای اون مراسم تشیع جنازه برگزار کرد😂😂😂😂ماهم میخندیدیم اونم گلوله گلوله اشکاش میریخت برد خاکش کرد با همه ام قهر بود