2777
2789
عنوان

کم خونی و کمبود ویتامین b12

2804 بازدید | 13 پست

یا اینا علائمشون میشه

مشکل معده و روده معده درد و حالت تهوع و ...و یبوست عم برای روده

ضعف و خستگی دایمی

کم خوابی و بد خوابی مثلا شب ها نمی خوابم اصلا

افسردگی و بد اخلاقی

نفس تنگه و تپش قلب

شکم فقط بزرگ بشه در صورتی که تغذیه کم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما صبحانه ارده شیره و روزی ۱۴ تا بادام بخور بادام کاغذی نه ها ازین طبیعیا بجای چای دمنوش اسطوخدوس و بادرنجبویه با خرما بخور غذاهایی مثل گوشت گاو و لبنیات کمتر بخور سر ۳ ماه حالت خوب میشه 

نمیدونم من الان همه اینارو دارم بجا پرسیدم گفت قرصشو بخری تاثیر بزاره یا تخم مرغ گوشت گوسفند و مرغ و ...

فقط باید ازمایش بدی تا مشخص بشه انمی مگالوبلاست اینجوری مشخص نمیشه فقط ازمایش بعدم پزشک بهت قزص b12 میده

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
پس چکار باید کنم همه جای بدنم درد میکنه

درد بدن مال کمبود b12 نیست من خودمم کمبود داشتم هرروز قرص مصرف میکنم ولی درد نداشتم.شماهم اگه ازمایشت نشون نداده یعنی نداری

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

سلام شما این علائم داشتید ...چکار کردید ؟

دکتر گوارش رفتید ؟

مشکل معده نداشتید ؟توروخدا جوابمو بدید ...پدرم این علائم داره...خواهش میکنم جواب بدید دعاتون میکنم🥺🤲💖

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞