2777
2789
عنوان

آخه چرا 🙄🙄🙄

187 بازدید | 22 پست

چرا کته تو پلوپز گذاشتم ته دیگش سوخت ؟کسی میدونه؟ ته دیگ سوخت کته خام موند بعد ۴۰دقیقه اینا ...درحالی که رو حالت ته دیگ زرد گذاشتم ؛؛شماها نمیدونید چرا؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغات نی نی سایت سلام دوستان عزیز سایتی خوب برای خرید فروش ارز دیجیتال واغعا عالی پشتیبانی فوق ال ...

دودقیقه امون بده

نفس بکش لامصب

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
تبلیغات نی نی سایت سلام دوستان عزیز سایتی خوب برای خرید فروش ارز دیجیتال واغعا عالی پشتیبانی فوق ال ...

نی نی یار ایشون تاپبکارو کرده تبلیغات

@نی_نی_یار_5  

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥
پلو شفته شد و مره خامی میداد ته دیگ سوخت

😐😐شفته شده مزه خامی میده سوخته😑🤷‍♀️

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
آبش کم نبود زیاد هم بود پلو شل شد

اخه می گی نپخته که ...شل شده یعنی زیادی پخته بعدشم ته گرفته

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
😐😐شفته شده مزه خامی میده سوخته😑🤷‍♀️

ببین گلم من برنج و شستم ریختم تو پلوپز ابم ریختم درشو نبستم گذاشتم جوش اومد یکم برنج نرم شد بعد درش بستم تا نیم ساعت ..برنجش شفتس ته دیگ سوخته ...چرا؟مشکل کارم کجاس