2777
2789
عنوان

آخه چرا 🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
ببین گلم من برنج و شستم ریختم تو پلوپز ابم ریختم درشو نبستم گذاشتم جوش اومد یکم برنج نرم شد بعد درش ...

نمیدونم من زیاد استفاده نکردم بزن گوگل .بعدم همون اول در شو بزار خب خودش جوش میاد میپزه

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم من برنج و شستم ریختم تو پلوپز ابم ریختم درشو نبستم گذاشتم جوش اومد یکم برنج نرم شد بعد درش ...

همون وقتی درش باز بوده بالا هوا کشیده با لایه زیرش دو جور پختن  ..هم هم نزدی لابد...چرا درشو نبستی؟

بعد ی سوال پلو پز جون می ده واسه ته دیگ چرا روغن نربختی توش...کته رو که رو.گاز راحت تر می شه پخت ...قشنگ روغن می ریختی ابشم زیاد نمی ریختی ی ته تیگ ترد بهت می داد برای بار اول که دگمه ش می پره بالا ی زعفرون هم از کناراش می ریختی ته دیگت زعفرونی می شد ...زعفرون نداشتی یکم زردچوبه با روغن رو قاطی می کردی تو اولین درجه پخت از بغلای برنج می ریختی 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
روش نوشته تا ۴۵ الی ۵۵ دقیقه بعد خاموش بشه من رو نیم ساعت سوخت

مارک پلوپزت متفرقه ست ؟چیه مارکش

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
همون وقتی درش باز بوده بالا هوا کشیده با لایه زیرش دو جور پختن  ..هم هم نزدی لابد...چرا درشو نب ...

هم زدم ولی نمیدونم چرا اینجور شد اخه نوشته ۵۵دقیقه تایم پخت تو نیم ساعت ته گرفت فک نمیکردم شاید آبش زیاد بود نمیدونم ....اگه آبکش کنم بذارم دم بکشه چند دقیقه بمونه؟ بعد از اول باید بذارم رو حالت ته دیگ ؟ ۵حالت داره گرمکن ارامپز ته دیگ زرد ته دیگ قهوه ای  بخارپز اینا

هم زدم ولی نمیدونم چرا اینجور شد اخه نوشته ۵۵دقیقه تایم پخت تو نیم ساعت ته گرفت فک نمیکردم شاید آبش ...

منم یجا کار می کردم گاهی با پلو پز پلو می پختیم ناهارا...بعد متفرقه بود ...اصلا تایمرای این متفرقه درست نیست...باید دستت بیاد ...اولا که ابشو کم بریز...یکم روغن بریز ...همون اول هم بذار رو ته تیگ قهوه ای این پلوپزا تفکیک نمی کنه نشانه هاشون الکیه ...بعد مال محل کار من جوری بود که مثلا سومین بارم که می پرید یکم می موندیم سرد بشه دوباره از اول می زاشتیم انقدر بمونه یکم ته دیک بده..چون بعد س بار از ی حرارتی بالا باشی دیگه نمی شه بزنی پایین...یکم بمون بعد بزن خئب ته دیگ بگیره...اب کم باشه بازم می شه اب و روغن اضافه کنی ولی زیاد باشه نمی تونی کاری کنی