2777
2789

سلام خانوما من این ماه ۳ماه از سقطم میگذره ..

جلوگیری ام میکنیم 

بعد سقط هرماه به وقت پریود میشدم اما این ماه نشدم و همش ترشح میبینم خصوصا دست شویی که میرم ترشح ها بی رنگ و بی بو اند.. کمرم گاهی درد میاد اما سینم سفت نشده 

تخم دان هامم درد میکنه دلیبش چی میتونه باشه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه تشکر

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
شاید بارداری...

دیروز بی بی زدم منفی بود ...

بعدم جلوگیری میکنیم نمیدونم چرا ایطو شدم 

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه شب نزدیکی مشکوک داشتم مثلا خیر سرم اومدم ال دی به روش اورژانسی بخورم دوتا ال دی خوردم 24ساعت بعدشم دوتا حالا سیزده روز از قرص میگذره هنوزنشدم بنظرتون حامله ام امروزم بی بی زدم منفی بود