2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه نوشتم😂15 هفته

۵هفته اصن هیچی نیست که تکون بخوره چقد تعجب کردم😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
من از 15 هفته واضح تکون خورد روزی چند بار

من بارداري دومه

سراولي منم همچين حسي رو داشتم،ولي  رفتم سونو گفت بچه هيچ حركتي نيمكنه حركات روده ات هست..

هم دكتر سونو هم دكترام توي جفتشون گفتن به شرطي كه شكم تخت تخت باشه،جفت خلفي باشه بهتيرن تايم كه بتوني حس كني ١٨ هفته است.قبلش پوزيشن قرار گيري و ابعادش اصلا نميتوني حس كني جون سايزش خيبي خيليي كوچيكه

💕

من 13 هفته مثل ترکیدن حباب بود دیگه 18 هفته واضح و محکم

دختر بود؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
۵هفته اصن هیچی نیست که تکون بخوره چقد تعجب کردم😂

اره 5 هفته یه ساک خالی بود😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
😑 من قدامی بودم ۱۸ هفته احساس کردم آخه ۵ هفته مگه داریم

15

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
دقیقا منم همش دراز کش بودم ویار بی حالی داغون

دختر حرکتش مثل نبضه پسر مثل ماهی لیز میخوره بخاطر این گفتم دختره 😅

من بارداري دومه سراولي منم همچين حسي رو داشتم،ولي  رفتم سونو گفت بچه هيچ حركتي نيمكنه حرك ...

چه دکتر بی سوادی بوده

بچه حرکت نمیکنه؟؟؟؟😐

من 11 هفته سنو کردم قشنگ تکون میخورد و دستشو تکون میداد و میچرخید.

من شکمم صافه چاق نیستم.حس میکردم حرکتشو عین الان

من تا 18 هفته پسرم رو حس نکردم دخترم 13 هفته متوجه شدم

آره منم شنیدم دختر زودتر حس میشه خودم نمی‌دونم بچه ام چیه هی دنبال علائمم🤦😂

چه دکتر بی سوادی بوده بچه حرکت نمیکنه؟؟؟؟😐 من 11 هفته سنو کردم قشنگ تکون میخورد و دستشو تکون میدا ...

عزيزم

اون لحظه كه من حس كردم تكون ميخوره گفت نه تكون نميخوره خودمم داشنيم توي تيوي ميديدم.هيچ حركتي نداشت.

اين بي سواد ميتونيد سرچ كنيد نظر همه پزشكان همينه تقريبا كه بچه ابعادش بايد به خدي برسه كه از رير كيسه اب،و جداره شكم بشه حس كرد.

💕