2777
2789
عنوان

نیاز به کمکتون دارم🌷🌷

97 بازدید | 17 پست

سلام دوست شوهرم اومده سفر کاری شهر ما تنهایی ۵۰ سال هم سنش هست

امروز قرار بود صبحانه بیاد دیشب گفت حتما ساعت ۸ اونجام منم باردارم ۶ ماهه صبح پاشدم هر چی فکر کنید سر میز گزاشتم خامه عسل کله پاچه تخم مرغ  پنیر و.. ساعت۹ زنگ زد گفت نمیام کار دارم نهار میام منم شیش لیگ گزاشتم با برنج ظهر شد ساعت ۱۲ زنگ زد شوهرم گفت تا ۱ ساعت دیگه میام منم برنج درست کردم تا میاد آماده باشه ۱ ساعتش گذشت زنگ زد گفت نمیام همین الان با شوهرم داشت تلفنی حرف میزد شوهرم گفت ظهر برات شیش لیگ گزاشتم بودیم گفت اه اه کاش میومدم 

فردا نهار حتما  حتما میام با دوست دخترم 

به نظرتان من حق ناراحت شدن ندارم با اوضاع بارداری؟؟🤐😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهاشووون نزار

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به شوهرت بگو اولا حالم خوب نیست دوما دوس ندارم اقا و دوس دخترش بیاد خونم  اگر خاست بیاد هم برو ...

اره فکر خوبیه 

تقصیر منه از اول بارداری ناز نیاوردم اصلا 

الان درک نمیکنه

شوهرم میگه تو صبح برو خونه ابجی یعنی خواهر شوهرم  به نظرتان چیکار کنم دعوا یا برم یا بمونم با ...

ببین به شوهرت بگو بزنگه بگه تنها بیاد طرف کسی رو با خودش نیاره

غذا هم از بیرون بگیره 

شما برو خونه خواهرشوهرت 

اگر طرف اومد و با دوست دخترشم اومد دیگه بهش رو ندین و رفت و آمد نکنین

غذا هم دو پرس بیشتر نگیره بلکه طرف بهش بربخوره بی تربیت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب پیششون باشم همش باید سرپا کار کنم خونه ما خیلی بزرگه میز هم باید لاکچری بچینم خستم میشم کاش ظهر م ...

خب همسرت کمک کنه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم