2777
2789
عنوان

بلاخره رفتم سونوآنومالی😁

317 بازدید | 8 پست

سلام امروز رفتم سونو آنومالی سری پیش دکتر گفته بود اول دختر بعد پسر الانم اولین بار ک رفتم گفت پسره بعد بچه نچرخید صورتشو ببینه اما با قطعیت گفت دختره 😍😍😍حالا دوباره فردا باید برم ک بینی و لبشو ببینه امکان داره جنسیتو اشتباه گفته باشن مگه؟کسی بوده آنومالی یه چیز بگن بعدا تغییر کنه اخه میخوام ی کم خرید کنم نمیدونم صبر کنم یا نه بخرم؟!

ن انومالی صد در صده

تخمدان دیده ک گفته دختره

بزا پسرام بیضه میبینن ک میگن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر😍

خدا حفظش کنه برات

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

مبارکه اسی،

من امروز رفتم برای غربالگری اولم. گفت احتمالا دختره،،، یعنی زیاد قطعی نیس؟ واسه کسی پیش اومده تو غربالگری یچیز بگن بعدش یچیز دیگه بشه؟

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
مبارکه اسی، من امروز رفتم برای غربالگری اولم. گفت احتمالا دختره،،، یعنی زیاد قطعی نیس؟ واسه کسی پیش ...

ممنون عزیزم ب من تو سونو اول گفت احتمالا دختر بعد گفت پاش چیزی دیدم پسره الانم باراول ک رفتم گف پسر بعد صددرصد گفت دختر ،غربالگری اول بستگی داره کجا بری بعضی جاها صددرصد درست میگن😍