2777
2789
عنوان

شوهرم تنگ نظره

360 بازدید | 29 پست

شوهرم واسه خودمون اصلا خسیس نیست و همه چی میخره نیاز های خونه رو خیلی خوب تامین میکنه پسرم الان دوماهشه کلی واسش اسباب بازی خریده 

شیر خشک و پوشکش رو قبل تموم شدن میخره 

به خونواده ش و خواهرا و برادر و بچه هاشون خییییلی توجه داره 

ولی واسه من نه لباس میخره نه لوازم آرایش نه پول 

آرایشگاه یا هرچی که شخصی و مربوط به من باشه پول دکتر رو هم نصفه نیمه و به زور میده چون من شاغلم الانم گوشیم خراب شده خودم باید گوشی بخرم همه اینا مهم نیست 

وقتی حرف از خونواده من باشه اجازه نمیده از پول خودم واسشون خرج کنم یا هدیه بخرم 

یا از الان باهام شرط میکنه که از لباسهای پسرم که مامانم واسه سیسمونیش خریده به کسی(خواهرام) هدیه ندم یا وقتی خواهرام میان خونمون من نباید اجازه بدم بچه هاشون از اسباب بازیهای پسرم استفاده کنن 

خیلی از این رفتارا داره 

کلا خانوادگی از اون مدل آدمان که همه چی فقط باید واسه خودشون باشه 

عروس در خدمتشون

داماد هم در خدمتشون

دقیقا مصداق ضرب المثل ی بوم و دوهوا

خیلی دارم از رفتاراشون اذیت میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنگ نظر  

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

یا باید وقتی بچه ها میرن بازی کنن بگی دست نزنید شوهرم بدش میاد،طوریکه شوهرت و ..بفهمن تا آبروش بره 

یا اینکه بزنی به بیخیالی وقته بچه ها اومدن بگی برید با اسباب بازیا بازی کنید و.. بعد بهش بگی هرکاری دوست دارم میکنم قرار نیست که فقط بچه های فامیل شما بازی کنن با اینا

شوهرت چیکارس که اون تعیین کنه به خانوادت کمک مالی بکنی یانه..یاازلباسای سیسمونی بدی یانه.....تقصیرخودته خب....مگه قراره اگع میخای ازحقوقت به خانوادت بدی اون بدونه...همینجوری میکنین پرومیشن همه چی روکه به مردانباس گف......حالا خودت لباس بچتو بدی شوعرمیخاد بیادبشماره کدومش نیس....نکنین ازاین کاراکه سوارتون میشن پایین نمیان...حالا همین مردازنو به چپشون حساب نمیکنن توتصمیم گیری

ببین اشتباه ما شاغلا همینه خرج خودمونو میدیم خرج بچمونو میدیم برا خونه خرج‌میکنیم ،منم همین بودم برا همین تازگیا یه مقدار پول همسرمو بنام خودم گذاشتم بانک سپرده، دوتومن سودشه اونو پرسید گفتم وااا خرج خودمه اینقد بارم رو دوش خودم بوده هیچی از خرج و مخارج خانوما نمیدونی، حقوق خودمم قبلا جمع میکردم برا خونه مبل و ...میخریدم الان دیگه تصمیم گرفتم تماما جمع کنم یا طلا‌میخرم‌برا خودم یا بزا پول بمونه تو حسابم، مردا قدرنشناسن ،تهش هروقت حرف یه مرد موفق بشه خودشو خونواده ش معتقدن پدرزنش کمک کرده حقوق خانومش بالا بوده! من پدر ندارم حقوقمم بالا نیس اخه، منم گفتم بزا همینم ندم لااقل دلم نسوزه