2777
2789
عنوان

شوهرم تنگ نظره

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 29 پست
خودت‌حقوق داری‌که خداروشکر محتاجش‌نیستی.

آره محتاجش نیستم ولی زورم میاد ازرفتاراش

آدم از نظر عاطفی نیاز داره شوهرش واسش ی چیزی بخره فقط واسه مناسبتا پول میده که منم جبران میکنم 

همونی که باید خرج من کنه میره خرج خانواده ش میکنه

شوهرت چیکارس که اون تعیین کنه به خانوادت کمک مالی بکنی یانه..یاازلباسای سیسمونی بدی یانه.....تقصیرخو ...

یواشکی میدم ولی کلا حق نداره جلوی منو بگیره میگه از لباسها عکس میگیرم که  وقت کم نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بروبابا.....فک کرده چه خبره...بگو باسه بعدبدع

بهش گفتم تنگ نظری مگه مردم محتاج تو هستن 

میگه نه نیستن من اینجوری ام دوست ندارم لباسهای پسرمو به کسی بدم 

کلا همه چی واسه من بده 

اجازه نمیده اینستا داشته باشم میگه محیطش خوب نیست ولی خواهرش فعالن توی اینستا

و الان همه خریداشون رو اینترنتی انجام میدن 

باباش به من میگه زن نباید چیزی به نامش باشه مثلا خونه یا ماشین 

ولی همین چند روز پیش با دامادش و دخترش رفتن دفترخونه که خونه دامادشو بزنن به نام دخترش

پدر ومادرشوهرم خییییییلی مسلطن رو شوهرم و زندگیم الان ی خونه خریدیم شوهرم وکالتشو زده به نام باباش& ...

من جات باسم جرشون میدم...خدایی بااین شرایط تومیری واسش وام برمیداری...؟؟؟ینی خودت کلاهتوقاضی کن....رونده بهشون اینقدازاول خودت خرج خودتو دادی یاتوی بی پولی به دادش رسیدی الان کارتولطف نمیدونه که وظیفه میدونه

من جات باسم جرشون میدم...خدایی بااین شرایط تومیری واسش وام برمیداری...؟؟؟ینی خودت کلاهتوقاضی کن....ر ...

متاسفانه یا زبون ندارم یا حیا میکنم نمیدونم 

خیلی اشتباه میکنم ولی چاره ای ندارم فعلا مجبورم بسازم

تا الان میخواستم طلا بخرم اجازه نمیداد الان که میبینه دیگه بهش پول نمیدم دیگه کاری نداره

متاسفانه یا زبون ندارم یا حیا میکنم نمیدونم  خیلی اشتباه میکنم ولی چاره ای ندارم فعلا مجبورم ب ...

طلابخرنگوبهش..مگه قراره هرماه بهش حساب پس بدی که باپولات چیکارمیکنی...والامن خونه دارم حساب که پس نمیدم هیچ همه چی ام میخرم...فقط یه بار اوایل ازدواج نمیدونم چقدبهم داده بود گف چی خریدی گفتم فلان چیز گف خب بقیش چی بقیه پول چی شد کو....یک قشقرقی راه انداختم که مگه من باید واسه ریال به ریال جواب پس بدم....ذیگه نپرسید.....حالا توهم یواشکی واسه خودت بخر...تاچشمش عادت کنه کم کم علنی شو....توکه ماشالا حقوق داری....طلابخر ارایشگاه برو لباس خوب بخر پس اندازم بکن....البته یواشکی نزارآمارپولاتوداشته باشه....

طلابخرنگوبهش..مگه قراره هرماه بهش حساب پس بدی که باپولات چیکارمیکنی...والامن خونه دارم حساب که پس نم ...

ی دفعه ازم پرسید چقد تو کارتت داری ۵ تومن داشتم گفتم ۴ تومن دارم

بعد مجبور شدم واسه ی کاری کارتمو بهش بدم بعد فهمید چقد دارم 

اومد و کلی ناراحت که چرا بهم دروغ گفتی 

منم دفعه های بعدی که می‌پرسید گفتم ی مقداری دارم 

دیگه بهش هیچ مدلی آمار ندادم 

از اونروز هیچوقت نمیدونه دقیق چقد دارم

ی دفعه ازم پرسید  چقد تو کارتت داری ۵ تومن داشتم گفتم ۴ تومن دارم بعد مجبور شدم واسه ی کاری ک ...

درستشم همینه عزیزم..ببین خواهرمن پرستاره حتی یه کارت جداداره هرماه ازحقوقش توی اون پس اندازمیکنه...شوعرشم نمیدونه اصن گاهی ام به مامانم میده..حتی واسه جهازش خودش پول جم کرده بودیواشکی مامانم که میرف تهران باهاش میرفت وسایل میخرید بعدشب به شوهرش نشون میداد که اینارومامانم خریده...اینحوری هم شان مامانم ومیبردبالا هم شوهرش ازهیچی خبرنداشت...آدمیزاده فرداروز باهم دعواشون بشه اینجوری نمیتونه بکوبه توسرش که آره مادرت چیزی نخرید پول خودت بود اصلا چراتودادی...مردن دیگه..به قول مادرشوهرم که ازقول مادرش میگف......میگف زن باید همیشه نصفشوبه مردنشون نده

درستشم همینه عزیزم..ببین خواهرمن پرستاره حتی یه کارت جداداره هرماه ازحقوقش توی اون پس اندازمیکنه...ش ...

آره واقعا 

منم اینکارها رو کردم 

الان ناراحتیم از همین فرق گذاشتناشونه

وگرنه منم کار خودمو میکنم

اولا هرکاری هم عروسم میکرد می‌گفتن تو مثل اون باش 

چون خییییییلی بهشون خدمت میکنه و به شدت کم توقع 

خوب باید از اول امور مالی رو باهاش صحبت میکردی از نظر قانونی حقوقت برای خودت هست و میتونی باهاش هر ک ...

تا الان خیلی مقاومت کردم که کارتم دست خودمه وگرنه همون اوایل نامزدی میگفت تو از وقت من میزنی میری سر کار باید کارتت دست من باشه  

آره واقعا  منم اینکارها رو کردم  الان ناراحتیم از همین فرق گذاشتناشونه وگرنه منم کار خو ...

خب همین بده دیگه....والا الان هرچی بدترباشی بیشترخودتوبگیری بیشترمیخانت....توکاری به کارشون نداشته باش کارخودتوبکن..سیاست خودتوداشته باش....قرارنیس همیشه چشم بگی....همه چی به کنار وکالت خونه به نام پدرشوهرزوره.....فعلا بایدساخت دیگه...ولی دیگه سعی کن واسه خونه خرج نکنی بزاخودش بخره یاواسه بچه ات.....اگرم میخای بخری بزااون نبینه....اینجوری بدعادت میشن مردا