2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرویسم بود ، باهام همش سر حرف رو باز میکرد تا وقتی ک می‌رسیدیم خونه...

منم شک کرده بودم خوشش ازم میاد ولی بدم ازش میومد چون شنیده بودم راننده های آژانس متاهلن😕ولی مجرد بود

سه ماه همینطور گذشت تا روزی ک از اونجا رفتم (محل کارم)

دوماه هم دل دل می‌کرده بهم بگه یا نگه

شب یلدا سال۹۸بهم ب صورت ناشناس پیام داد بهم گفت عاشقتم خوشگل خانم

خلاصه تا ی هفته همینطور رو مخم بود منم هی پیگیر بودم بدونم کیه فهمیدم سرویسمه

بهش فرصت دادم و باهم بودیم تا دوماه بعدش خواستگای و نامزدی و عقد و بیست روز پیش هم عروسیمون بود❤️

راستش از زندگیم خسته شده بودم اینکه قبول کردمش دلیلش این بود بزارم حداقل این به عشقش برسه ولی خب نمی‌دونم چی شد که تمام عشق های قبل از شوهرم سو تفاهم شد😍

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

ما هنوز دوستیم😥

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چجوری بهم رسیدین ب خانوادت چجوری گفتی

تعریف کردم😁

همون مدت ک مزاحمم میشد ب خانوادم گفته بودم یکی مزاحمم میشه

ولی وقتی ک دوست شدیم باهم شوهرم ولنتاین کادو بهم گوشی داد و خانوادم بعد دو روز فهمیدن و مجبور شدم حقیقت رو بگم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
عزییییزم 

😍😍😍

از اول دوستیتون تا خواستگازی

خب خیابون همو دیدیم من اون موقع ۱۴ سالم بود 😅 عاشق هم شدیم سال بعدش اومد خواستگاری نامزد کردیم سال بعدش عروسی گرفتیم و الان ۱۳ ساله از عروسیمون میگذره 🥺 و الانم ثمره عشقمون تو وجود من داره رشد میکنه 🥰💗

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤