2777
2789
عنوان

خوشبختی یعنی ندونی و دعات کنن

134 بازدید | 10 پست

مهربونا هر وقت ازتون التماس دعا داشتم ،مشکلاتم حل شدن،ممنونم که با دلای پاکتون دعام کردید،پایان ساله،همدیگه رو دعا کنیم،تا گره از مشکلاتمون باز شه،آرامش مهمون دلهامون باشه و سلامتی برای خودمون و عزیزامون باشه،التماس دعا دارم،منم دعاتون می کنم،یه صلوات مهمونم کنید❤❤❤

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

دوستان دعاکنید سال ۱۴۰۰ مادر بشم😍

انتظارم ۹سال شد😥

سنمم کم نیس😔

البته هیچوقت چیزی رو بزور از خدا نخواستم✋🏻

فقط یکی سالم و صالح بده👶🏻

قول دادم تا جون دارم امانتدار خوبی بشم🙏🏻🤗

آیت الله بهجت میفرماید:

تکان می خوری بگو یا صاحب الزمان،

می نشینی بگو یا صاحب الزمان،

برمی خیزی بگو یاصاحب الزمان

صبح که ازخواب بیدار میشوی مؤدب بایست، صبحت را با سلام به امام زمانت شروع کن وبگو آقا جان دستم به دامنت،

خودت یاریم کن، شب که می خواهی بخوابی اول دست به سینه بگذار و بگو   السلام علیک یا صاحب الزمان بعد بخواب، شب و روز را به یاد محبوب سر کن. اگر اینطور شد شیطان دیگر در زندگی توجایگاهی نداره، دیگر

نمی توانی گناه کنی، دیگرتمام وقت بیمه امام زمانی...

وخود امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده است که: درحیرت دوران غیبت فقط کسانی بردین خود ثابت می مانند که

با روح یقین مباشر وبامولا و صاحب خود مأنوس باشند.

🍁اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفرج 🍁

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان دعاکنید سال ۱۴۰۰ مادر بشم😍 انتظارم ۹سال شد😥 سنمم کم نیس😔 البته هیچوقت چیزی رو بزور از ...

الهی آمین عزیزم،با دل و جونم برات دعا کردم🤲

دوستان دعاکنید سال ۱۴۰۰ مادر بشم😍 انتظارم ۹سال شد😥 سنمم کم نیس😔 البته هیچوقت چیزی رو بزور از ...

انشاالله که بزودی خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهتون بده و دامنتون سبز بشه دوست عزیز

آخر ساله میخوام دعا کنم🙏

هم برای دوستان نی نی سایت،هم برای خودم،

بعضیاشون خیلی گرفتارن...

بعضیاشون خیلی دلشکستن...

بعضیاشون خیلی تنهان...

بعضیاشون خیلی ناامیدن...

بعضیاشون عاشقن...

بعضیاشون درآرزوی رفتن به مکانهای مقدس...

بعضیاشون درآرزوی داشتن فرزند...

بعضیاشون گره سختی افتاده تو زندگیشون...

بعضیاشونو میشناسم...

بعضیاشونو نمیشناسم...

خداجون هوای دلاشونو داشته باش.

یه دستی به سروگوش زندگیشون بکش.

نذارایمانشون ضعیف بشه.دستشونو بگیر.

خدادل این دوستای مهربونو شاد کن.

خدایا به یگانگیت قسمت میدم توو سال جدید نذار آرزوهاشون آرزوبمونه...🙏🙏🙏

آمین🌹

انشالله که همیشه تنتون سلامت باشه و دلتون خوش و به آرزوهای قشنگتون برسید دوست عزیز.من ۱۴تا صلوات خون ...

عزیزم انشاء الله ۱۴ معصوم هوای تک تک لحظه های زندگیت و داشته باشن

🌷 مرحوم حاج اسماعیل دولابی :

☘ هر وقت فکر کردی و از خودت زشتی دیدی ، #استغفار کن ؛ زشتی را پاک می‌کند. وقتی زیبایی دیدی ، بر پیامبر و آلش #صلوات بفرست ؛ زیبایی را زیاد می‌کند.

📖 مصباح الهدی