2777
2789
عنوان

پشت ازمون وکالتم

43 بازدید | 6 پست

واسه سال دیگه دارم میخونم امروز اصلا از صبح  حوصله درس خوندن ندارم  تا الان اما باید روتین بخونم 

کلافه ام حسابی 

بی قرارم 

دلم آشوب نمیدونم چرا اصلا نمیتونم تمرکز رو درس داشته باشم 

چیکار کنم 

من اقتصاد الزهرا قبول شدم حقوق علوم تحقیقات کدوم بنظرت

اگه اقتصادبازار کار داره  اقتصاد ولی حقوقم خوبه اما خیلی باید زحمت بکشی از همه چی سیر میشی همه چی رو باید به جون بخری اگه برگردم عقب این اشتباه رو نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ سال پشت ازمونم نه برای اینکه سخت بود برای اینکه نمیخونم ولی المی به همه میگم میخونم... 

میدونم امسالم قیول نمیشم ولی خاک تو سرم. 

۲۲ سالگی لیسانس گرفتم، هوشش رو هم داشتم سال اول قبول بشم ولی همش میگم اووو یک سال مونده و نمیخونم یهو بع حودم میام میبینم زمان اژمون رسیده. 

مطمعنم امسالم قبول نمیشم ولی از همین الان قوی شروع کردم برای سال اینده به خودم قول دادم میتونستم 2 سال پیش تو ۲۳ سالگی قبول بشم اما خودم نخوندم

من ۲ سال پشت ازمونم نه برای اینکه سخت بود برای اینکه نمیخونم ولی المی به همه میگم میخونم... میدونم ا ...

من هزار و یکی مشکل دارم 

نگران مادرمم امروز گفته زنگ نزن بهم نمیدونم درچه حالیه تو کار واسش فک کنم مشکل پیش اومده بهش زنگ میزنم جواب میده میگه زنگ نزن  خودم زنگ میزنم 

دلم شور میزنه کلافه ام  اصلا تمرکز ندارم 😢

اگه شرایط رو داری بخون قدر لحظاتت رو بدون 

من هزار و یکی مشکل دارم نگران مادرمم امروز گفته زنگ نزن بهم نمیدونم درچه حالیه تو کار واسش فک کنم مش ...

خیلی حماقت کردم... 

مخصوصا سوالات ۱۴٠۳ رو که سنجش طرح کرده بود رو دیدم سر جلسه میگفتم خاک تو سرت فقط متن قانون رو هوب میخوندی قبول میشدی... 

یعنی مثل سال های قبل سخت و طولانی نبود فقط تله تستی داشت که صرفا قانون رو میخوندی قبول میشدی

خیلی حماقت کردم... مخصوصا سوالات ۱۴٠۳ رو که سنجش طرح کرده بود رو دیدم سر جلسه میگفتم خاک تو سرت فقط ...

بخون تا فرصت داری از آینده ات خبر نداری چی پیش رو داری 

من نه انگیزه دارم و نه هدف کلا یهو همه ذوق و شوقم واسه وکالت کور شد فقط میخونم قبول بشم امیدوارم از این مشکلات خلاص بشم 😔