2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی فدات شم کدوم پارک بانوان؟ مگه حانبازان نزدیک گلزار رو نمیگی؟ کنار جانبازان هم بانوان زدن؟ 

من نمیدونم از کجا جنس میارن ولی دیگه خیلی مناسبه. یعنی همه چی مناسبه. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

پارک بانوان نرگس توی سالاریه که بازه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
الان ناراحتی فروشگاه جانبازان قیمتاش مناسبه؟

نه گل گلی زیبای من منظورم اینه قضیه چیه من دو سری با جاریم رفتیم واسه خونشون خرید حالا تصمیم گرفتم از پاکدشت برم اونجا ماهانه خرید کنم واسه همین میپرسم که من تصورم اینه ک مناسبتره یا واقعا اینجوریه قربونت برم

الهی فدات شم کدوم پارک بانوان؟ مگه حانبازان نزدیک گلزار رو نمیگی؟ کنار جانبازان هم بانوان زدن؟  ...

قربون شما بانوی محترم برم نمیددونم والا کجاست من خونه جاریم اونجاس رفتیم خرید دیدم مناسبه قیمتاش اونا پردیسان میشینن زیاد هم دور نبود ازشون پیشش ی میدون بود فقط هم خواربار بود ولی بعد ما رو بردن داخل شهر اونم جانبازان بود ولی پوشاک و وسیله خونه و همه چی داشت

حقیقتش من گفتم میام اینور ب هر حال ماهی  یبار اونا میان یا ما میریم تنها نمی مونم ولی مث اینکه دوست ندارن ارتباط برقرار کنن باهامون چون ب دلایلی مجبور شدم دو روز پیششون بمونم بعد حالا ک ساکن شدم  دوبار دعوت کردیم نیومدن منم دیگه زنگ نزدم 

چ خوببب ،،دوچرخه سواری میشه کرد اونجا؟؟کرایه میدن دوچرته خودشون ؟؟

تا پارسال که مفصل دوچرخه سواری میشد کرد، پیستشم حرفه ای بود. این چند وقته که باز شد به عشق دوچرخه تا ته پارک دویدم دیدم خبری نیست، گفتن دارن پیست رو تعمیر میکنن.

به نظر من پیستش از پارک بانوان شهربانوی تهران، بوستان آزادگان، خیلی بهتره. فضای سبز کنار پیست هم باز به نظرم از چیتگرم بهتره....

من و بچه هام خیلی اهل دوچرخه سواری هستیم  

حقیقتش من گفتم میام اینور ب هر حال ماهی  یبار اونا میان یا ما میریم تنها نمی مونم ولی مث اینکه ...

عزیرم به نظرم کلا قیمتهای قم بهتره، منم از تهران میام قم خرید میکنم. از گوشت و حبوبات و برنج و لباس و کفش و غیره....  جانبازان یکم ارزونتر از بقیه جاهای قمه. ولی من کمتر پیش میاد که برم جانبازان خرید . قم شهر ارزون و شادیه 😊

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز