2777
2789
تا پارسال که مفصل دوچرخه سواری میشد کرد، پیستشم حرفه ای بود. این چند وقته که باز شد به عشق دوچرخه تا ...

ای جانم  خوش باشید همیشه ماهم همینطور با دخترم و پسرم عاشق دوچرخه سواری هستیم مرسی از اطلاعات مفیدت بانوی زیبا

عزیرم به نظرم کلا قیمتهای قم بهتره، منم از تهران میام قم خرید میکنم. از گوشت و حبوبات و برنج و لباس ...

چ خوب ممنون میشم اگر ادرس جاهای بخصوصی رو میشناسی بهم معرفی کنی واسه خرید لباس و مایحتاج بقیه😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ناراحتی فروشگاه جانبازان قیمتاش مناسبه؟

سلام 

ماگروه خانمهای قم داریم میتونید تشریف بیارید

توی تلگرام به ایشون پیام بدین     

Manokhoodaaa@

....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

آیدیشون 

Manokhoodaaa@

پیوی خودتون آیدیشونو بزنید بعد روی اون کلیک کنید

تا پارسال که مفصل دوچرخه سواری میشد کرد، پیستشم حرفه ای بود. این چند وقته که باز شد به عشق دوچرخه تا ...

سلام 

ماگروه خانمهای قم داریم میتونید تشریف بیارید

توی تلگرام به ایشون پیام بدین     

Manokhoodaaa@

....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

آیدیشون 

Manokhoodaaa@

پیوی خودتون آیدیشونو بزنید بعد روی اون کلیک کنید