2777
2789

سلام ثنا خوبی؟

چرا خودتو یکی دیگه جا میزنی؟   

چه خبر؟ 

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه واقعا!همین!

خب مطمین شدم خودتی. مشکلش چیه که نمیگی ثنایی؟ برام عجیبه. من این مدت پیگیر احوالت بودم، امیدوارم با همسرت به صلح رسیده باشی. اگه دوست داشتی بازم بنویس.

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

[QUOTE=183171375]خب مطمین شدم خودتی. مشکلش چیه که نمیگی ثنایی؟ برام عجیبه. من این مدت پیگیر احوالت بودم، امیدوارم با ...[/QUOTEب خدا شما ملت رد دادین عامو.من میگم دنبال این دختربیچاره هستم اونوقت تومیگی ثنا مطمئنم خودتی؟،

[QUOTE=183921255]چي كار داري باهاش؟ 

خیلی میومد سایت.دنبال کننده ش بودم.دوست بودیم.خیلی وقته خبری ازش نیس.هیچوقت نمیشد اینهمه وقت پیداش نشه‌از وقتی ترکوندنش نمیدونم دیگه اومد یا نه؟عجیب بیخبرم ازش

بعد از این همه وقت من هنووووووز دنبالشم

مهرپاکان کجایی 

دقیقا کجایی🥵

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏