2777
2789
عنوان

دندان قروچه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 49 پست
عزیزم نمیدونی علائم دیگه انگل چیه منم احساس میکنم دخترم انگل داره؟

انگل علائمش پرخاشگری.کلافه گی.کم خونی

بی اشتهایی.آبریزش آب دهان هنگام خواب.دندان قروچه

دخترمن همه ی این علائم وداشت بردمش دکتر بدون آزمایش متوجه شد دارو خورد خوب شد

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

علتش چیه؟؟ 

دخترم دندان قروچه شدید داشت ۷سال از متخصص فک و صورت و دندان پزشک بگیر تا روانپزشک بردیمش ۹سالش که بود بردیم متخصص گوش و حلق بینی گفت لوزه سوم داره عملش کردیم خوبه خوب شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا انگل داره یا استرس یا دندون خراب 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
واسه شپش چکارکردی؟چندسالشه عزیرم؟

متنفره از حمام کردن.. ب زور میبردمش حمام. محبور شدم موهام رو کامل کوتاه کنم. با ماشین زدم

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 
سه سال و هشت ماه

بچها تواین سن مبتلا میشن به انگل وکم خونی حتما فردا ببرش دکتر..دست اوی دهنش نمیکنه؟

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

واییییییی منم حس میکنم داداشم انگل دارههههههه ولی نمتونم ثابتش کنم ب بقیه تو خونه هروقت میگم مامان ...

چه ربطی به هیکل داره😂😂😂

بچها تواین سن مبتلا میشن به انگل وکم خونی حتما فردا ببرش دکتر..دست اوی دهنش نمیکنه؟

نه دست نمیکنه.. کم خونی داره ولی شربت میخوره. 

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 
انگل علائمش پرخاشگری.کلافه گی.کم خونی بی اشتهایی.آبریزش آب دهان هنگام خواب.دندان قروچه دخترمن همه ...

دخترمن فقط بی اشتهاست ووقتی غذامیبینه عذاب داره که بخوره وخوابشم کمه ومتاسفانه خیلی لاغرگفتم شایدانگل داره شربتشوبهش دادم تاثیری نداشت شماچه دارویی دادین به بچتون واینکه ازش کرم هم افتاد یانه؟

عزیزم بچه من هم دست میکنه تو دهنش هم دندان قروچه داره و هم ابریزش دهان،، اگه دست کنه تو دهنش چیه علتش؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
عزیزم بچه من هم دست میکنه تو دهنش هم دندان قروچه داره و هم ابریزش دهان،، اگه دست کنه تو دهنش چیه علت ...

همشون علائم انگله