2777
2789
عنوان

دندان قروچه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 49 پست
دخترمن فقط بی اشتهاست ووقتی غذامیبینه عذاب داره که بخوره وخوابشم کمه ومتاسفانه خیلی لاغرگفتم شایدانگ ...

چه شربتی؟ 

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن فقط بی اشتهاست ووقتی غذامیبینه عذاب داره که بخوره وخوابشم کمه ومتاسفانه خیلی لاغرگفتم شایدانگ ...

دخترتون انگل داره...شربت فایده نداره...بایدببریش دکتر طبق دستورپزشک دارومصرف کنه..دخترمن جوهرانگل مصرف میکرد

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

وای خیلی بده دخترمن دوسه باراین کاروکردمیخواستم سرموبزنم به دیوارمتنفرم ازاین صدا

دقیقا.. من تلاشم میکنم تو خواب هم انجام نده. ولی دارم کلافه میشم

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 
الان نمیتونم ببرم دکتر  ،نمیددونید داروش چیه؟

داروش که میدونم فردابراتون میگم اینجا

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

دخترتون انگل داره...شربت فایده نداره...بایدببریش دکتر طبق دستورپزشک دارومصرف کنه..دخترمن جوهرانگل مص ...

بخاطرکرونامیترسم برمش دکتر خیلی دخترم رو اعصابمه دارم ازدستش دیوونه میشم یعنی سرسفره دوساعت طول میکشه تاغذابخوره اونم باهزاربدبختی 

بخاطرکرونامیترسم برمش دکتر خیلی دخترم رو اعصابمه دارم ازدستش دیوونه میشم یعنی سرسفره دوساعت طول میکش ...

ترس نداره گلم قرارنیست به خاطر کرونا بزاری هم خودت هم بچه عذاب بکشه..اون طفل معصوم که دست خودش نیست یااینکه متوجه نیست مشکل ازکجاست که ...پس ببرش دکترتاخیالت راحت بشه

بعد ببخشید مقعدش نمیخاره یا مثلا۱۲شب نگاه کن ببین قرمز نشده

ترس نداره گلم قرارنیست به خاطر کرونا بزاری هم خودت هم بچه عذاب بکشه..اون طفل معصوم که دست خودش نیست ...

آره عزیزم حق باشماست بایدببرمش 

چرابعضی وقتا میگه میخاره ولی تاخالانگاه نکردم 

چرا۱۲ شب عزیزم؟

آره عزیزم حق باشماست بایدببرمش  چرابعضی وقتا میگه میخاره ولی تاخالانگاه نکردم  چرا۱۲ شب ...

دکتردخترم میگفت ۱۲شب قرمز میشه نمیدونم علت شو

آره عزیزم حق باشماست بایدببرمش  چرابعضی وقتا میگه میخاره ولی تاخالانگاه نکردم  چرا۱۲ شب ...

خارش مقعد یکی ازعلائم انگله