2777
2789
عنوان

کسی لباسشویی دوو داره

118 بازدید | 13 پست

سلام من لباسشوییم دوو8کیلویی

همیشه روز سی دقیقه دور 1400 وآب 30درجه میذاشتم قشنگ میشست وخشک میکرد

چند روز از زیر درش آب میده و رو 11دقیقه آخر که براخشک کردن وای میسته وخشک نمیکنه

کسی میتونه کمکم کنه؟

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دور ۱۴۰۰ ماشین داغون کنه

همیشه همین دور بوده ولی خب اره زیاد دیگه نمیذارم رواین دور

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜

حتماً لاستیکش خراب شده. و اون مدارش. نمی‌دونم اسمش چیه مشگلدار شده به نمایندگی زنگ بزن. میان درست میکنن

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
حتماً لاستیکش خراب شده. و اون مدارش. نمی‌دونم اسمش چیه مشگلدار شده به نمایندگی زنگ بزن. میان درست می ...

منظورت تسمه ش 

یعنی اون شل شده

ببین فک کنم خوب بالانس نمیشه یا لباس خیلی کم می ریزی

پریشب همینجورشد خالی روشنش کردم قشنگ تا اخر کار کرد دوباره امروز گیرکرد

منظورت تسمه ش  یعنی اون شل شده

نه تسمه اون اون قسمت که دکمه هاش هست اونجا رو میکم مال منم اینطور شده بود اون رو عوض کردن 

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
نه تسمه اون اون قسمت که دکمه هاش هست اونجا رو میکم مال منم اینطور شده بود اون رو عوض کردن 

ازشمامشکلش چی بود