2777
2789
عنوان

بچه که بودم..

202 بازدید | 23 پست

بچه که بودم مثل باقی همسن و سالام غصه عروسک و اسباب بازی و لباس و.... نمیخوردم. برام مهم نبود داشته باشم یا نه. انگاری از اول بزرگ بودم ... همیشه به فکر خانوادم بودم. به فکر پدری ک هیچ وقت نمیزاشت کمبود  اشته باشیم اما میدیدم که تو فشاره. 

بچه که بودم از بابام پرسیدم قرض هات کی تموم میشه گفت هروقت تو بری اول راهنمایی تموم میشه.... همه آرزو و فکرم این بود کی میرم راهنمایی ... اما امروز ارشد میخونم و بابام همچنان قرض داره .... 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

آخی الهی بگردم 

قرض همه دارن گلم غصه نخور .خدا باباتو  حفظ کنه ..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

چ قرضیه تاالان تموم نشده عزیزم

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی حتی اونی که فکر میکنیم خوشبخت ترینه بازم ی مشکلی داره خدا خودش مشکلات هممونو حل کنه 💓

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
آخی الهی بگردم  قرض همه دارن گلم غصه نخور .خدا باباتو  حفظ کنه ..

خیلی درد داره ...

.اینکه بعد اون همه تلاش و خدمت شب عیدی حقوقشو ندن. 

اینکه غم و فشار تو چهرش میبینم درد میکشم... 

چ قرضیه تاالان تموم نشده عزیزم

زندگی انقد سخت شده که بدون وام نمیشه کاری کرد. وام های بانکی هم از نزول بدتر شده.... وام روی وام...

تورم شدید ک باعث میشه مردم وام بگیرن....

هرکسی حتی اونی که فکر میکنیم خوشبخت ترینه بازم ی مشکلی داره خدا خودش مشکلات هممونو حل کنه 💓

واقعا همین طوره... من تحملم خیلی بالاست ... هیچ وقت یک قرون از خدا برای خودم نخواستم... فقط دلم میخاد  شادی رو تو چهره مامان بابام ببینم... خدا دل همه رو شاد کنه

خیلی درد داره ... .اینکه بعد اون همه تلاش و خدمت شب عیدی حقوقشو ندن.  اینکه غم و فشار تو چهرش ...

اخی عزیزم درست میگی .خدا به داد دلتون برسه .دوره بدی شده .دلم گرفت 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
اخی عزیزم درست میگی .خدا به داد دلتون برسه .دوره بدی شده .دلم گرفت 

ممنون عزیزم .... حال دل منم خرابه ... خدا خودش همه رو کمک کنه

چرامگه بابات چیکاره هست؟قرض داشته باشه چه اشکالی داره تنش سلامت باشه آبروداشته باشه،،من چی بگم سال جدیدشوهرم بایدبره زندان نه پدری دارم نه مادری دلم خوش باشه خداروشکردوتابچه دارم یکیش هفت سالشه دختره یکیش دوسالشه پسره خداروشکرخیلی دوسشون دارم ولی  موندم باباشون بره زندان من چی بگم به پسرم هرروزشوهرم خونه نیست سراغشومیگیره به دخترم نمیدونم چی بگم اصلادارم دیونه میشم ازفکروخیال ترحمای اطرافان که به بچه هاموخودم میشه و....امیدم فقط بخداست اصلادلودماغ ندارم هفت سین بچینم

زندگی انقد سخت شده که بدون وام نمیشه کاری کرد. وام های بانکی هم از نزول بدتر شده.... وام روی وام... ...

بله میدونم چی میگی شوهر منم ۲۵ تومن وام برداشت با ۱۸ درصد تازه ۵تومنشم نگه داش بانک ماهی ۹۳۰ میدادیم 😫😫😫

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
واقعا همین طوره... من تحملم خیلی بالاست ... هیچ وقت یک قرون از خدا برای خودم نخواستم... فقط دلم میخا ...

همین که شما بچه های سالم و صالحی باشین اونا رو خیلی خوشحال میکنه تو خودت میتونی موفق ترین بشی هم باعث شادی خانوادت شی و هم بهشون کمک کنی 🌺

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
چرامگه بابات چیکاره هست؟قرض داشته باشه چه اشکالی داره تنش سلامت باشه آبروداشته باشه،،من چی بگم سال ج ...

بابام یه شخصیت کتاب خون و باسوادی. کارمند بازنشسته است اما میبینی ک حقوق بازنشسته ها رو همسان ساری نکردن و چهار تومن تو این شرایط... فک کن تا الان حقوقشون نریختن ... 

بمیرم برا دلت . چرا افتاده زندادن؟

همین که شما بچه های سالم و صالحی باشین اونا رو خیلی خوشحال میکنه تو خودت میتونی موفق ترین بشی هم باع ...

از بچگی هم ارزوم این بوده به یه جایی برسم و زحمتاشونو جبران کنم ... چه کنم ک گاهی نمیشه ... 

ممنون عزیزم .... حال دل منم خرابه ... خدا خودش همه رو کمک کنه

عزیزدلم خدا حتما کمک میکنه ی جا یه روشنایی میندازه تو زندگیت مطمئنم...