2777
2789
مرسیییی من نامرد نیستم عاقا💋💋💋💋💋💋💋

فدای تووووووووو اخه من تو رو دوست میدارم اما تگم نمیکنی 😛😛😛😛😛

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ماشالله خوشگلید ...... ایشالا تنتون سالم و دلتون خوش خانمی

متشکرم عزیز دلم❤ولی پروفایل خودم نیستم داستان اینه که هر عکسی میدادم قبول نمی کرد تا اینکه عکس یه شاخ مجازی رو دادم که در کمال تعجب قبول کرد😅💜

مرسی از آرزوی خوبت خوش قلبم💋💋بهترینها رو براتون آرزو میکنم مهربونم🌸🍃

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی تو چطوری گل

منممممممممم خوبم ژیناییی چه خبرا کلاس ملاس داری فراا؟😂

برادرشم میفته زندان به گفته ملکه نه تنها اون و خواهرش بلکه دختر عموهاش و بقیه دختر های طایفه هم خاستگاری نداشتن چون به این طایفه لقب آدم کش دادن و هیچکس نه بهشون زن میداد نه ازشون زن میگرفت

فدای تووووووووو اخه من تو رو دوست میدارم اما تگم نمیکنی 😛😛😛😛😛

من بیشتر تو رو دوست میدارم😘

اخه من اصن تو تاپیکا مستقر نیستم که بتونم تگ کنم 😂

میرم تو همون کامنتای اول یه چیزی درباره جانی میپرونم میام بیرون😂

{ خانم هستم }
منممممممممم خوبم ژیناییی چه خبرا کلاس ملاس داری فراا؟😂

فداتشم 

سلامتی 

ن ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من بیشتر تو رو دوست میدارم😘 اخه من اصن تو تاپیکا مستقر نیستم که بتونم تگ کنم 😂 میرم تو همون کامن ...

ووییی قلبم اومد کف معدم😛😂خداییش من چه باحالم( اره یکمم خودشیفتم)😑😂

فداتشم  سلامتی  ن ندارم

نشیا من تا چهارشنبه دارم😧فردام ریاصی نمیدونم حضوز بزنم نزنم

تااینکه ی روز ی مرد که حدود 30سالش بوده از شهر میاد خاستگاری ملکه پدر و مادر و برادراشم از ترس اینکه نکنه این آخرین خاستگار ملکه باشه شوهرش میدن بدون اجازه خودش ملکه اونموقع فقط ۱۴سالش بوده 

نشیا من تا چهارشنبه دارم😧فردام ریاصی نمیدونم حضوز بزنم نزنم

بزن عقب نمون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh