2777
2789
عنوان

تر خدا یه لحظه بیاین

170 بازدید | 36 پست

پسر ۸ سالم صبح لا گریه از خواب بیدار شد ران پای چپش به سمت بیرون پا درد میکرد  به حدی که حتی راه نمیتونست بره با ماساژ و ویکس و کیسه ابگرم دردش بهتر شد کمی میتونست اروم اروم راه بره بعد چتدین ساعت حالا از ۱۱ شب دوباره دردش شروع شده نه بشدت صبح ولی از خواب پا میشه گریه میکنه   ترخدا بگید چکار کنم   نگید ببر دکتر که خدا نصیب هیچ کس نکنه  باباش اجازه نمیده میگه داره رشد میکنه لوسش نکن 

شاید بد میخابه

ضربه نخورده؟؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

به نظرم همون کارای صبح رو بکن و زنگ بزن با مادرت هم مشورت کن بالاخره ایشون تجربشون از شما بیشتره

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه رشد ساق‌پا درد میگیره ولی معمولا آخه

ماهیچه پاش گرفته؟کمخونی تیروئید کم کاری چیزی نداره؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

گرفتگی عضلس همین ماساژ با آب داغ و نمک کافیه خوب میشه ان شاالله

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

پسر منم  تو این سن بود چندین بار تا حدی درد داشت که نمیتونست راه بره.. بردیم دکتر سونوگرافی کردن... آزمایشم گرفتن آخر سر نفهمیدیم چش بود

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)