2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بدم ؟

1720 بازدید | 24 پست

سلام 

شوهرم این روزا خیلی استرس داره برای کار و پروژه اش.

این استرس تا حدود یک ماه ادامه داره.

کارش فکری هست و خیلی خسته میشه.

چیا بهش بدم، نوشیدنی و دمنوش یا چه کارهایی بکنم که آرامشش بیشتر بشه و این روزا رو با موفقیت بگذرونه؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

قطره اسطوخدوس هم خوبه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از گلاب خیلییییی استفاده کن . شربت بزن براش . تو افشانه بریز اسپری کن تو دستش و صورتش . مثلا با گلاب و پنبه صورتشو مرطوب کن یا بده وضو بگیره.

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .

دم نوش گل گاو زبان

شربت بهار نارنج

اینا آرامش بخشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
قرص پروپرانول

آرامش بخشه؟ ضرر نداره؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

من یبار سر امتحان استرس داشتم رفتم پیش مشاور مدرسه گفتم استرس دارم گفت طبیعیه خب از سوالا خبر نداری نمیدونی خوب میدی یا نه استرستم طبیعیه 

برا شوهرتم طبیعیه فقط میتونی به استرساش اضافه نکنی

قطره اسطوخدوس هم خوبه 

ممنونم 

بنظرم از گلاب خیلییییی استفاده کن . شربت بزن براش . تو افشانه بریز اسپری کن تو دستش و صورتش . مثلا ب ...

چه راهکارهای خوبی 

خیلی ممنونم