2777
2789
عنوان

به کی خیلی حسادت کردین؟

98 بازدید | 8 پست

خودم یبار بشدت به یه خانمی که بی نهاییت ارامش داشت و با صدای خییلی دلنشینی داشت صحبت میکرد 

گفتم خوشبحال همسرش خیلی یه جورری شدم گفتم چقدر قوییه 

فکر کنم مردا ملاکشون از انتخاب همسر آرامش باشه 

از کسیکه وقتی کنارشی و حرف میزنی یه آرامش خاص بهم منتقل میکرد دوست داشتم جای اون باشم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوست دارم انگار خدا نقاشیش کردا چشای درشت پوست سفید خوش هیکل یعنی تاحالا  کسیرو نشناختم به این زیبایی..

وضع مالی پدرش توپ دخترش توپ نمیتونه تکون بده زیر پای دختر ماشین...مثل مام مدرسه نرفته مدرسه خصوصی میرفت و اینک لاک و موها بیرون گوشی اینچیزا مانتو بیرونی ...ولی جدا از اینا خاکی خاکی این خیالش نیس طبقه اختلافی ...

بعد اینک پسرایه شهر جون میدن یکی جلوی درشون رگشو براش زده بود چون جواب رد خواستگاری داده بودن مادرش زنگ زده بود خون گریه میکرد پلیس اومد جمعش کردای خدااااااا😑