2777
2789
عنوان

قرص سایتوتک استفاده کردم سقط نشده

9926 بازدید | 25 پست

حال روحیم خوب نیست لطف کنید سرزنش نکنید دو تا دوز یعنی ۲۵ تا قرص سایتوتک استفاده کروم هنوز نیوفتاده امروز از صبح انقدر گریه کردم تمام صورتم ورم کرده گفتم به دکتر نگه میدارم گفت ناقص به دنیا میاد از کورتاژ می ترسم قلبم داره وایمیسته راضیم بمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا  ۲۵ تا قرص استفاده کردی ؟؟؟  عزیزم واضحه ک قلابی بودن..

شما باید بری سونوگرافی.  ببینی چن هفته‌س

بعد ب تعداد هفته قرص تهیه کنی.  مثلا اگ ۷ هفته‌س  ۷ تا قرص

نهایت نهایت ۱۰ تا قرص تا ۱۰ هفتگی جواب میده

دیگه جنین بزرگتر از ۳ ماه باشه جواب نمیده

ولی ۱۰ تاش داااااغون ب خ... میفتی  چطور تاثیر نداشته قطعا فیک بودن

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

باید بری بیمارستان😐

چه دکترایی پیدا میشن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
وااااا  ۲۵ تا قرص استفاده کردی ؟؟؟  عزیزم واضحه ک قلابی بودن.. شما باید بری سونوگرافی. &n ...

دکتر برام گذاشت دوز اول جواب نداد دوباره دیروز گذاشت چند نفر دیگه جنینشون افتاد برای من نیوفتاد دارم دق میکنم😭😭😭😭

دکتر برام گذاشت دوز اول جواب نداد دوباره دیروز گذاشت چند نفر دیگه جنینشون افتاد برای من نیوفتاد دارم ...

قرص فیک بوده اصن شک نکن.  دونه ای چند ؟؟

ما فامیل‌مون گرفت دونه ای ۱۵۰

فکنم گفت ۵تا  براحتی سقط شد

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
تا حالا ۳ تومن خرج کردم گفت اصله

چی بگم والا... ۲۵ تا قرص اصن ی چیز عجیب غریبه...

بعدم چ دکتری بوده..

این قرص معمولا ازطریق آشنا توی داروخونه گیر میاد

بنظرمن ک فیکه و پول اصل رو گرفته

خب چن وقتته  شاید اصن از ۳ ماهگی گذشته خب ک قرص جواب نداده