2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون درکشون نمکنه😔

104 بازدید | 13 پست

من باردارم اونم بعد هفت سال. الان ویار خیلی ببددد دارم دکتر بهم استراحت داده. دلجوشی برام سمه. امااا شوهرم اصلن براش مهم نیس ن درک مکنه ن همدردی دیگه خسته شدم. اصلن نمی‌فهمم چشه. اصلن دل به بچه نبسته همش میگه این قرار نیس بمونه😭😭😭😭 خونه مادرامم هستم از خجالت نمتونم تو چشاش نگاه کنم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اخلاقشو میدونستی بچه دار نمیشدی گلم ولی الان ک بارداری سعی کن مثبت اندیش باشی استرس برات سمه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
نه

پس چرا میگه قرار نیست بمونه؟

بهش بگو خدایی نکرده هم نمونه من چی؟منم قرار نیست بمونم برات؟

خیلی جدی باهاش حرف بزن.

بگو تمام این حالات من رو بچه تاثیر میذاره و بچه یه آدم استرسی به دنیا میاد.بگو لطفا درکم کن.حتی کمک هم نکنی مهم نیست ولی خواهش از نظر روحی کنارم باس و اذیتم نکن

میدونم ولی چاره ندارم

ماهم این روزا رو گذروندیم خواهرم غصه نخور شما ن اولین نفر هستی ن اخریش برات آرزوی آرامش میکنم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
پس چرا میگه قرار نیست بمونه؟ بهش بگو خدایی نکرده هم نمونه من چی؟منم قرار نیست بمونم برات؟ خیلی جدی ...

نمیدونم چرا میگ نمیمونه فقط میگ آدمای دروبرم هیشکه بچه اولش نمونده چرا مال ما بمونه.. باهاش منطقی حرف زدم ولی درو دروازس 

نمیدونم چرا میگ نمیمونه فقط میگ آدمای دروبرم هیشکه بچه اولش نمونده چرا مال ما بمونه.. باهاش منطقی حر ...

این حرفا ینی چی😐به نظرم همسرت نیاز به روانشناس داره با این طرز فکرش

این حرفا ینی چی😐به نظرم همسرت نیاز به روانشناس داره با این طرز فکرش

خودمم بهش گفتم میگ من مشکلی ندارم تو مشکل داری منم حوصله بحث باهاش ندارم محلش نمکنم