الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ندارم ماسکشو روتین معمولی پوست چرب مگه چیه راستی ابلیمو رو با گلاب میزنم نه خالی
کلا چیزایی ک خوراکی هستن مناسب پوست نیستن باید مخصوص پوست باشه میتونید ی تونر گلاب مخصوص پوست چرب بگیرید وگرنه لیمووتازه یا ابلیمو پی هاش پوست رو تغییر میده و گلابم باعث جوش میشه
چرا عزیزم راهی رو انتخاب نمیکنی که بطور کامل منافذ باز پوستت رو از بین ببره ؟
من قبلا پوستم خیلی منافذ باز داشت همیشه هم کرم پودر میزدم رو صورتم دون دون مشخص بود و اذیتم میکرد ولی الان ی مدته که رفتم پیش دکتر و برام پاکسازی کردن و دیگه منافذ باز نداره پوستم
بخوای میتونم ادرس اینستای دکتر خاک سفیدی که من میرم پیشش رو بهت بدم توهم بری پیشش . کارشون عالیه
اگه دنبال اسکراب خوب برای پاک کردن منافذ باز پوستین به نظرم اسکراب سیمپل رو استفاده کنید هرچی باشه یه برند انگلیسیه قیمتشم خیلی مناسبه من گرفتم راضی بودم خیلی خوب کار کرد و منافذ پوستم رو تمیز کرد و جوش سر سیاه رو کاملا از بین برد. اگه پوستتون چربه یا منافذ باز و جوش سر سیاه دارید حتما ازین محصول استفاده کنید
من از فروشگاه رنگدونه خریدم از همه نظر راضی بودم لینک خریدش رو براتون میذارم.