2777
2789
ندارم ماسکشو  روتین معمولی پوست چرب مگه چیه راستی ابلیمو رو با گلاب میزنم نه خالی

روتین هنیشگی پوست پوستکو روزا و شبا قبل خاب بشوری با فیش واش تونر بزنی و ابرسان و مرطوب کننده

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
روتین هنیشگی پوست پوستکو روزا و شبا قبل خاب بشوری با فیش واش تونر بزنی و ابرسان و مرطوب کننده

یعنی بعد اصلاح ابنقدر چربه انگار وازلین زدم برای همینه از اصلاح صورت فراری ام طبیعی؟

ممنونم ببخش این همه سوال پرسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم ماسکشو  روتین معمولی پوست چرب مگه چیه راستی ابلیمو رو با گلاب میزنم نه خالی

کلا چیزایی ک خوراکی هستن مناسب پوست نیستن باید مخصوص پوست باشه میتونید ی تونر گلاب مخصوص پوست چرب بگیرید وگرنه لیمووتازه یا ابلیمو پی هاش پوست رو تغییر میده و گلابم باعث جوش میشه

روتینم برای هرکسی متفاوته بستگی ب نوع پوست داره

معمولا شوینده مخصوص و ضدافتاب همیشگیه حالا بعضیا تونر دارن ابرسان دورچشم کرم مخصوص ایراد پوستشون و...

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
یعنی بعد اصلاح ابنقدر چربه انگار وازلین زدم برای همینه از اصلاح صورت فراری ام طبیعی؟ ممنونم ببخش ای ...

باید روتین مخصوص پوست چرب وبگیری استفاده کنی محصولاتو چربی پوستتو کنترل کنه 

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
پاکسازی با ماسک های رسی و برس ابریشمی

ببین به جز ماسک رسی

برس شست وشو 

اسکراب هفته ای دوبار 

فیس واش 

چه تونری برای پوست چرب خوبه

چه کارهایی میشه کرد

من همیشه جوش ریز زیر پوستی دارم

این احرین سوالمه ببخشید زیاد پرسیدم

یادم اومد یه تاپیک شما هم خوبه چکش میکنم

ببین به جز ماسک رسی برس شست وشو  اسکراب هفته ای دوبار  فیس واش  چه تونری برای پوس ...

کرم های شفاف کننده و تونر سبز سیگل خوبه ولی کلا باید ببینی جوش زیر پوستی ات برای چیه

شاید یه دوره میکرو نیدل هم خوب باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چرا عزیزم راهی رو انتخاب نمیکنی که بطور کامل منافذ باز پوستت رو از بین ببره ؟

من قبلا پوستم خیلی منافذ باز داشت همیشه هم کرم پودر میزدم رو صورتم دون دون مشخص بود و اذیتم میکرد ولی الان ی مدته که رفتم پیش دکتر و برام پاکسازی کردن و دیگه منافذ باز نداره پوستم 

بخوای میتونم ادرس اینستای دکتر خاک سفیدی که من میرم پیشش رو بهت بدم توهم بری پیشش . کارشون عالیه

http://www.instagram.com/mugeclinic
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲

اگه دنبال اسکراب خوب برای پاک کردن منافذ باز پوستین به نظرم اسکراب سیمپل رو استفاده کنید هرچی باشه یه برند انگلیسیه قیمتشم خیلی مناسبه من گرفتم راضی بودم خیلی خوب کار کرد و منافذ پوستم رو تمیز کرد و جوش سر سیاه رو کاملا از بین برد. اگه پوستتون چربه یا منافذ باز و جوش سر سیاه دارید حتما ازین محصول استفاده کنید

من از فروشگاه رنگدونه خریدم از همه نظر راضی بودم لینک خریدش رو براتون میذارم.

اسکراب پاک کننده منافذ سیمپل

عکس پوستتونو بفرستید به این شماره

مشاوره رایگان میده و روتین پوستی

من چند وقته انجام میدم پوستم عالی شده. اگه تهران هستید فقط برید اینجا 

کارش عالی و حرفه‌ای

۰۹۹۲۴۰۳۶۱۷۱

_mahsaa_skincare@

اینم پیج اینستاگرام‌ش