2777
2789
عنوان

مسافرت با قطار يا اتوبوس اگه تجربه داريد ممنون ميشم كمكم كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 35 پست
شما بندري؟ با اتوبوس تجربه داري اين وي اي پي اش چ مدليه؟

vip عالیه اگر اتوبوس رانی رو بلدی قطار هم بلد باشی بد نیست فقط مسیر سوار شدن و پیاده شدن یخورده از خونتون فکنم باید فاصله داشته باشه

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاملا صندلياي اتوبوس تخت ميشن؟ پريز برق هم داره؟

اره تخت میشن فکنم پریز داشته باشه یادم نیست اما خوبیش اینه تو شهر سوار میشی تو شهرم پیاده میشی نسبت به قطار که خارج شهر ایستگاهش

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
vip عالیه اگر اتوبوس رانی رو بلدی قطار هم بلد باشی بد نیست فقط مسیر سوار شدن و پیاده شدن یخورده از خ ...

مسير تا خونه مهم نيست

من فقط نگران اون ١٨ ساعتم ك تو مسيرم ميخوام بدونم اتوبوس وي اي پي يا قطار

پس شما تجربه اتوبوس داريد ميگيد خوبه؟

مسير تا خونه مهم نيست من فقط نگران اون ١٨ ساعتم ك تو مسيرم ميخوام بدونم اتوبوس وي اي پي يا قطار پس ...

اره اتوبوس فقط vip خیلی خوبه ولی قطار سوار نشدم اما اگر میخوای پریز برق داشته باید سوال کنی 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
مسير تا خونه مهم نيست من فقط نگران اون ١٨ ساعتم ك تو مسيرم ميخوام بدونم اتوبوس وي اي پي يا قطار پس ...

اتبوس معمولی اصلا سوار نشی بدرد هیچی نمیخوره صندلیها سفت مزخرفه 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠