2777
2789
عنوان

چرا از خونواده شوهر ی غول میسازید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 98 پست
بعضیا لیاقت عروس خوب رو ندارن ، اینا کسی رو میخوان که وایسه جلوشون و فقط بهشون بی احترامی کنه تا قدر ...

واقعا فقط دلم میخواد عروس بعدیش مث من و جاریم خیلی ببخشید اسکل نباشه جواب بدیشونو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اشتی نمیکنن

عزیزم متاسفانه مامان بابام از هم جدا شدن. ولی هنوزم ک هنوزه خانواده بابام هر جا میشینن از مامانم تعریف میکنن و به گوشمون میرسه.ولی خب چه فایده....

من هیچی نمیگفتم اصلا خودشون بحث مینداختن مثلا منو کوچیک کنن چون شوهرم تحصیلاتش خوبه اونم اینجور میگف ...

محل نده سعی کن رفت امد رو کم کنی و اتو ندی دستشون

اخه همینجووری مگه میشههه جلو روت چجوره رفتارش

تیکه میندازه ،قربون صدقه دخترش میره که من ناراحت شم

سرطان داشت جراحی شد یک ماه بهش رسیدم برا تشکر یه دست نلبکی داد بهم خدا شاهده بعد یک سال گفت نلبکیامو بده میخوام با کاسه هام ست کنم

حالامال من درحدغول نیستن ولی واقعابعضی کاراشون واقعاسخته ونمیتونی درک کنی چراباهات این رفتارودارن وقتی میفهمنن ن ب خیرشون کارداری ن ب شرشون فقط ارامش میخای اززندگیت

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

يعني اينجا جوري مادرشوهر و خواهرشوهر رو ميكوبند كه انگار نه انگار خودمون هم خانواده شوهريم ظاهرا هر خانومي كه تو ني ني سايته فقط عروسه و كل خانواده شوهر مال يه سياره ديگه اند

عزيزان من همونطوري كه من عروس يه خانواده هستم خواهرشوهر هم هستم پس اگرميام به خانواده شوهر فحش بدم در اصل به خودم دادم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

گلم بحثای خانوادگی فرق میکنه خانواده خودت دوست دارن و با وجود یه دلخوری باز اشتی میشین..

اما دوست من و شوهرش همو دوست داشتن حتی مادر شوهره خودش وومد خاستگاری و....کلیم عروسم عروسم میکرد اما میگفت دقیقا ۱.۲روز بعد از ازدواج۱۸۰درجه عوض شد اینقد با دخترا وخاهرش بین اینارو بهم زدن و زدن و زدن ک یه روز دعا تو خونشون بود یروز لباسشو پاره کرده بودن برده بودن و....سر چی سر اینکه دوست من تو خونه نباید با تاپ و شلوارک و...بگرده جلو شوهرش🙄

اخرشم کارشون داشت ب جدایی میرسید که بامشورت مشاور از شیراز رفتن چون شوهرش دوسش داشت..

الان بنظرت واقعا اینا غول نیستن؟!

من خودم هرروز شاهد گریه های ناتمومش بودم..

والا منم میشم و هستم خانواده شوهر گاهی دلخور میشم از عروسا یا اونا دلخور ولی دیگه اینجوری رد ندادم..

يعني اينجا جوري مادرشوهر و خواهرشوهر رو ميكوبند كه انگار نه انگار خودمون هم خانواده شوهريم ظاهرا هر ...

عزیزم شما مادرشوهرتون خوبن دلیل نمیشه همه مادر شوهرا خوب باشن

تحقیقات میدانی ثابت کرده خود عروسها هم برای خانواده ی شوهر یه غول هستن و رفتارهای بد خودشون بی انصاف ...

اگه عمری باشه مادرشوهر مادرزن شدن نی نی سایتی ها رو هم خواهیم دید و اون وقت خیلی چیزا روشن میشه ... به هر حال عمری گذشته و ادمیزاد سنش بالا رفته رفتارها و نیازهاش تغییر کرده برای بچه اش که سن های مختلف رو گذرونده بسیار سختی کشیده و حالا منتظر نتیجه ست ... من واقعا دوست دارم مادرشوهرشدن نی نی سایتی ها رو ببینم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم