2777
2789
عنوان

چرا از خونواده شوهر ی غول میسازید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 98 پست

والا مامان من با کل خانواده شوهرش قطع رابطه اس صد بار ازش پرسیدم هر بار هم میگه نه والا نه مادرشوهر نه خواهر شوهر هیچوقت بهم توهین نکردن. من با بابای خیر ندیدت مشکل داشتم😄😄😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به این فکر میکنم که در آینده بعد اینهمه زحمتی که واسه پسرم کشیدم،  اگه به پسرم محبت کنم یا ازش انتظار محبت داشته باشم، یه دختری از یه جای دنیا بیاد به پسرم بگه چرابه مادرت محبت میکنی یا اون داره به من حسادت میکنه، چه حالی میشم من

شما هم این مشکلات رو داری باهاشون ، به خدا این دختری که میگم انقدر خوب و نازه ، آدم حیفش میاد گیر هم ...

دقیقا همین مشکلات به علاوه چیزایی که گفتم ینی داغونم کردنا

حتی از اینکه من زبانم عالیه حسودی میکردن میگفتن به چه دردی میخوره زبانت خوبه ما که بچه هامونو یه دونه کلاسم نفرستادیم بعد هار هار میخندن 

دانشجوی پرستاریم بعد هر دفعه حرف ادامه تحصیل میشد شوهرم میگفت من دوست دارم تو تا هر جا که ادامه داره درس بخونی پیشرفت کنی مادرشوهر پدرشوهرم نزدیک بود سکته کنن

من به این فکر میکنم که در آینده بعد اینهمه زحمتی که واسه پسرم کشیدم،  اگه به پسرم محبت کنم یا ا ...

ولا منم خخخخ پسرم سع سالشه هروز چندبار میگه مامان دوست دارم انقد ذوق میکنم🤩

بنظر من اگر هر دختری ک تحت عنوان عروس وارد خانواده میشه احترام رو نگه داره و تا تقی به توقی میخوره انقد نازک نارنجی بازی درنیاره هیچ برخوردی پیش نمیاد. بجز مواردی که دیگه طرف مقابل مشکل داشته باشه گیر بیخود بده. تا جایی ک من دیدم دخترا تو خونه شوهر ک میرن انتظار دارن خانواده و فامیل شوهر مثل پرنسس دایانا باهاشون برخورد کنن. بچه بزاین ک هیچی دیگه ولیعهد زاییدن.(حداقل عروسای اطراف من ک همینطورین)

من به این فکر میکنم که در آینده بعد اینهمه زحمتی که واسه پسرم کشیدم،  اگه به پسرم محبت کنم یا ا ...

ولی من همش فکر میکنم انقددد عروسمو دوست داشته باشم بهش محبت کنم براش کلی کادو بگیرم که خودش از پسرم بخواد باهام خوب باشن

دقیقا همین مشکلات به علاوه چیزایی که گفتم ینی داغونم کردنا حتی از اینکه من زبانم عالیه حسودی میکردن ...

عزیزم از خاسته هاتون از داشته هاتون از ارزوهاتون  تصمیم هاتون پیش.خونواده شوهر نگیددددددد با پنبه میشه سر برید

دقیقا همین مشکلات به علاوه چیزایی که گفتم ینی داغونم کردنا حتی از اینکه من زبانم عالیه حسودی میکردن ...

بعضیا لیاقت عروس خوب رو ندارن ، اینا کسی رو میخوان که وایسه جلوشون و فقط بهشون بی احترامی کنه تا قدر عافیت رو بدونن

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
عزیزم از خاسته هاتون از داشته هاتون از ارزوهاتون  تصمیم هاتون پیش.خونواده شوهر نگیددددددد با پن ...

من هیچی نمیگفتم اصلا خودشون بحث مینداختن مثلا منو کوچیک کنن چون شوهرم تحصیلاتش خوبه اونم اینجور میگفت که اونا هیچی نگن آخه من سال اول کنکور قبول شدم الان دارم درس میخونم استعداد درخشانم هستم بدون کنکور میرم ارشد اینو میدونن میسوزن دوست دارن از شوهرم پایین تر باشم

ولی خودم واقعا هیییچی نمیگم بهشون 

ولا منم خخخخ پسرم سع سالشه هروز چندبار میگه مامان دوست دارم انقد ذوق میکنم🤩

عزیزم

خدا حفظش کنه

میدونی من میگم آدم بد و خوب داریم تو هر نسبتی مادر پدر عمه دایی مادرشوهر و.....

ولی گاهی هم چون ما هم حسادت داریم ویا اینکه حساس شدیم روی خانواده ی همسرمون بعضی کاراشون برامون آزاردهنده اس

البته قبول دارم بعضی هام غیرقابل تحملن چه عروس چه مادرشوهر