2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت دوستم گفته با زنت رابطه جن سی نداشته باش😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اییییییی تو ماه نهم بارداری رابطه!!!!!!!!!

خطرناکه بابا نکنین😐😑دلتون به حال اون بچه بسوزه لااقل 😐

بعدم عزیزم تو حامله ای این چیزا که شمارم سرش یه جا دیگه کرمه و ....میاد سراغت

ای وای همه مردا اینجورین والا بیرون که میری انقد زنای خوشگل که خودشونو انداختن بیرون هست منم نگاشون ...

اتفاقا من قدم ۱۷۴هست همیشه ۵سانتم کفش دارم.ارایش و کاشت و عملم دارم تیپ های خوبیم میزنم در عجبم چطور درکنار من نگاه یه زن ۴۰ساله میکنه

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

استرس نداشته باشدبرای بچت بداتفاقاواسه منم موقع بارداری همینطوربوددکترگفت بود نه ماه بارداربت نزدیکی نداشته باش بعدفهمیدم شوهرنچم باکسی رابطه داشت خیلی ناراحت شدم ب خودم گفت بخاطریک بچه بینمون جدایی افتاد

عزیزم مگه رابطتون چن دیقه است که میگی زود انزاله؟قرص میخوره چقدر میشه؟ببخشیدا پرسیدم

کلا یک دقیقه بیشتر نمیشه عزیزم....قبلا باقرص ترامادول حدود ده دقیقه

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲
واقعا ماه اخر دوس دارین رابطه داشته باشین؟؟ ما کل ۹ ماه رابطه نداشتیم نه که دکتر بگه خودمون نخواست ...

پس شوهرت چیکار میکرد نه ماه ک زیاده

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا

خیلی عادیه که اقایان هم در مورد اینا حرف بزنند

مثه زنا که بهم میرسند از مار تا دمپایی کهنه میگن

بعدشم بگو برا خانم فرشید خوب نیست حتما بچه ش پایینه

ب زندداشم تو بهداشت گفته بودن رابطه داشته باش برای زایمان راحت فقط نریزید تو

خداروشکر بچه شم اومد دنیا ی بخیه هم نخورد

مگه اینکه دکتر منع کنه وگرنه مشکل نداره.

تو هم باهاش صمیمی شو بپذیرش

در ضمن برا درمان زودانزالیشم اقدام کن

یا از کاندوم تاخیری استفاده کن

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹