2777
2789
عنوان

خانواده نامزدم خيلي بي توجهن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست
اینم باید درنظر گرفت "میگه همدیگه رو دوسداریم"☹ اما کمکشون نمیکنن دیگه بهترین راهش اینه ک سریع ی ک ...

آدم نمیتونه دوست داشتن رو بذاره تو سفره بخوره یا با دوست داشتن بره لباس و مایحتاج بخره

دوست داشتن بله ولی همه چیز نمیشه دلیل نمیشه آدم چون کسی رو دوست داره چشمش رو روی منطق ببنده میتونه صبر کنه شاغل که شد اقدام کنه برا دوست داشتنش که اگرم دو طرفه باشه طرف مقابلم تا اون زمان صبر میکنه دو طرفه هم نبود که بهتر چنین رابطه ای شکل نگیره بهتره

کاش میشد بشی🖤💔
اینم باید درنظر گرفت "میگه همدیگه رو دوسداریم"☹ اما کمکشون نمیکنن دیگه بهترین راهش اینه ک سریع ی ک ...

وام نميدن بهمون، راهش كار كردنه كه نامزدم مشكلش اوج ميكنه اگه هم كار هم درس باشه! نميدونم چرا دلشون برا پسرشون نميسوزه واقعا نميدونم چرا نميبينن كه چقد ناراحته شايد چون جلو اونا همش ميگه اين مهم نيست اون مهم نيست عيبي نداره و خودشو قوي و خوشحال نشون ميده ولي گريه هامون باهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام نميدن بهمون، راهش كار كردنه كه نامزدم مشكلش اوج ميكنه اگه هم كار هم درس باشه! نميدونم چرا دلشون ...

وام ازدواج نگرفتین؟تازگیا ۲۰۰ تاشده 

میتونین ی جشن بگیرین 

یا امکانش نیس؟

تو خوب باش..🌱💛نزارخوبا تموم شن..🧚‍♀️🙃🍁
پس اگه کاری از دست نامزدت برنمیاد باخانوادت درمیون بزار ک باخونوادش صحبت کنن.

خانوادم خبر دارن و براي همين گفتن كه فقط دوتا جشن يكي كوچك و يكي بزرگ بگيريد وگرنه ما رسم داريم كلي جشن بايد بگيرن 

پس غلط کردن تو مراسم خواستگاری و ... ، حرف مفت زدن !  حرف از دهن درمیاد نه از ماتحت که !! 😔

هعي دلم ميخواد اين حرفو به نامزدم بگم ولي روم نشد و فقط گفتم كه اول ادم ميبينه طرفش چطوريه بعد ميره خواستگاري 

مشهور بودن زندگی نمیشه برا آدم از قدیم گفتن جوهر مرد کاره مردی که بیکار باشه هیچی نداره نمیگم شوهر ت ...

عزيزم نامزدم نميتونه هم درس بخونه هم كار كنه چون مشكل داره و اون مشكلش وقتي تحت فشار مياد اوج ميكنه براي همين من نميذارم كار كنه 

هعي دلم ميخواد اين حرفو به نامزدم بگم ولي روم نشد و فقط گفتم كه اول ادم ميبينه طرفش چطوريه بعد ميره ...

شما هم نگی خودش کم کم میفهمه! هر حرفی زدنی نیست جانم

ولی اگه به همین منوال پیش رفت پا رو دلت بذار و همه چیو بگو فکر نکنه نمیفهمی و پس فردا که سر خونه زندگیتون رفتی ، پدر مادر دار شه تازه ! دیدم که میگم 

آدم نمیتونه دوست داشتن رو بذاره تو سفره بخوره یا با دوست داشتن بره لباس و مایحتاج بخره دوست داشتن ب ...

جدا نميشم هيچوقت چون عاشق هميم پاش بيوفته هيچي نميخوام ولي الان مشكلمو با شما مطرح كردم كه شايد يه راه حل باشه بفكرم نرسيده باشه عزيزم

عزيزم نامزدم نميتونه هم درس بخونه هم كار كنه چون مشكل داره و اون مشكلش وقتي تحت فشار مياد اوج ميكنه ...

خب منم همینو میگم باید صبر میکرد تا زمانی که درسش تموم میشد و میرفت سرکار بعد اقدام میکرد برای نامزدی و ازدواج ولی خوب الان دیگه باید با این شرایط کنار بیای چون خودت با آگاهی این مسائل قبول کردی امیدوارم هرچه زودتر درسش تموم بشه و کار مناسبی براش جور بشه

کاش میشد بشی🖤💔