2777
2789

گریه نمیکنم ولی دقیقا مثه شما دلم میگیره نمیدونم چرا حتی سال تحویل هم دلم بیشتر میگیره تا اینکه بخوام خوشحال بشم

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی همینکه عنوانتو خوندم دلم درد گرف😭😭😭😭چقد ما بدبختیم ک حتی این روزو ک باید خوش باشیمم ازمون گرفتن😭

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
چراااا؟🥺

نمیدونم

کلا از هر مناسبتی بدم میاد

عید تولد عروسی مهمونی😐😂 تازه سیزده بدر هم یا جیم میشم یا خودمو میزنم ب خواب تا منو جایی نبرن🔫😂

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️
واي سال تحويل كه كلي گريه ميكنم

شاید مثه من ازینکه یسال گذشته و تغییر خواستی تویه زندگیت ندادی خوشحال نمیشی 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
بخدا دو روز ديگه تولدمه از الان دلم گرفته 🥺

من روز عید تولدمه...چقد دوس دارم مث قبل ذوقشو داشته باشم😔😔😔

خدای ماهم بزرگه...فعلا ک برا من چن ساله رفته استراحت نمیدونم‌ کیی میاد

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤