2777
2789

چند وقت پیش دخترخالم سرزده اومد خونمون با اینکه حوصله نداشتم شروع کردم پذیرایی کردن ازش 

به خاطر اینکه پوستم به خاطر مصرف گرمیجات جوش میزنه😣 و همینطور کبدمم نیاز به پاکسازی داره پوستم نسبت به چند سال قبل تغییر کرده و تیره تر شده

اونوقت من که مشغول بودم یهو اومد بهم گفت تو از اول اینقدر سیااااه بودی؟

وای من اصلا جا خوردم از این حرفش

باز جوابشو ندادم دوباره بعدش که گذشت بهم تیکه انداخت و گفت تو ام دماغت خیلییی بزرگه اما مهم اینه که علف به دهن بزی شیرین بیاد!

اصلا انگار سطل آب یخو گرفتن رو سر من!😣

از اونجایی که ما خونواده خیلی مذهبی و خشکی داریم من هر جوری که فکر میکنم میخوام جوابشو بدم اخرش منو اذیت میکنن و همه چی میوفته گردن من

وای خانوما کمکم کنید اگه باز بهم تیکه انداخت من جواب این بشرُ چی بدم؟😣😣

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چه جالب انقدر تو آینه به خودت نگاه کردی همرو مثل خودت میبینی 😏

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بگو توام اخلاق گوهی داری ولی به دهن بزی باید شیرین بیای

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

همون موقع آروم میگفتی سرت تو ... خودت باشه عزیزم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

جرش بده اسکلو انگل گاو

من همیشه اینطوری نیستم از مردم آزار جماعت حالم بهم میخوره

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

ازش بپرس چرا این حرفو میزنی؟

ناراحتی از دستم؟

یا مشکلی پیش اومده؟

سوال تو سوال بیار که مجبور به فکر در مورد کار زشتش بشه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست