2777
2789

همسایم زنش فوتشد خیلی دوسش داشتم زنش رو 

چند ماهه فوتکرده 

منم برا شورش و پسرش ک همسن منه گاهی غذا درسمیکنم 

شوورمم راضیه 

دوستم چندین سالم یبار گف براش یکی سراغ دارم گفتم  نمیتونم خانواده زن خدابیامرزش یکم بداخلاقن نمیشه قاطی شد بعدا مقصر میشی هم گفتم من دلم نمیاد کسی معرفی کنم مث مادرم بود زنش 

اگ میخونین لاک کنین بگم 

بگو

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای قضیه تمام شد 

اونروز  دوباره یهو گف ثواب بکن 

منم شستم خبر دار شد یهو گفتم 

دور منو خط بکش  عمو نمیخاد ازدواج کنه تا پسرش زن نگیره ( ب شور همسایم میگم عمو )

بعد یهو بهم گف فککردی کی هسی قبلنای خودت یادت باشه کی بودی کجا بودی 

دنبال شور بودی هی ازم میخاسی شوهر پیدا کنم برات الان شور کردی فککردی چیشدی 

حالا قیافه من 😕🙄🤔شاخ دراوردم دوست چندین سالم یهو سر چی اخه؟

شوشو تموم شد

شور شروع شد باز🙄🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

لاک چ رنگ‌دوس داری؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
منم گفتم من اصلا منظوری نداشتم ک گفتم دخالت میکنم بمن ربطی نداره مگ چیه منه

چقدر اروم تايپ ميکني بعد دوساعت يه خط نوشتي 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

حالا کیو براش در نظر گرفته بود

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.