2777
2789
عنوان

راجبه چنین زنی چه فک میکنید شما....

293 بازدید | 42 پست

مشکلی نداره بااینکه

شوهرش فیلم +18ببینه

به زن غریبه بگه عزیزم

زنه همکارشو ، تنهایی تا یع جایی برسونه(شوهرش)

و کلا اخلاقای این مدلی..

راجبش اینطور فک میکنین که بیش ازحد به شوهرش اعتماد داره یا اعتمادش بجاس؟

به نظرم عادی میاد

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

فکر میکنم شوهرشو و زندگیش رو دوست نداره

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اينجوري فكر ميكنم ك اب از سرش گذشته ديگه

عاادت كرده به اين وضعيت زندگي چون نتونسته چيزيو عوض كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بیش از حد اعتماد نداره اون اگه شوهرش براش مهم بود مطمعنن تا الان تکونی ب خودش میداد

حتمن خودشم کسی دیگه رو دوست داره ولی ب اجبار خودشو پیش شوهره نگه داشته .

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

عادی به نظر میرسه.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
اينجوري فكر ميكنم ك اب از سرش گذشته ديگه عاادت كرده به اين وضعيت زندگي چون نتونسته چيزيو عوض كنه

یعنی ابنکه ب ی زن میگه عزیزم یا همکارشو  میرسونه  یعنی  حتما بش. چشم داره؟ یعنی ی زن و ی مرد نمیتونن دوست عادی باشن؟