2777
2789
عنوان

راجبه چنین زنی چه فک میکنید شما....

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست
واقعا؟همشون

بله 

به نظر من

عزیزم گفتن می تونه صرفا یه تکیه کلام باشه

رسوندن همکار خانم وقتی ماشین نداره، نشانه ادبه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافق این رفتارا نیستم ولی کاری به بقیه هم ندارم 

اون دوست داره اینجور باشه خب 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

راجعبه زنه فکری نمیکنیم اون که مسیول نیست الان شوهر من اخلاقش تند  یهو داد اینا میزنه ملت باید راجعبه من فکر منن؟ 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
یعنی ابنکه ب ی زن میگه عزیزم یا همکارشو  میرسونه  یعنی  حتما بش. چشم داره؟ یعنی ی زن ...

مردي ك پو ر ن ميبينه ادم قابل اعتمادي نيست 

و بله همچين مردي هرچيزي ازش برمياد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چیز خیلی عجیبی نبود موارد 

حالا شما در مورد این مرد چه فکری میکنین 

که تو مهمونیا زنش دوستاشو میبوسه، دست میندازه دور گردنشون قهقهه میزنه، شوخی دستی میکنه (با دوستای شوهرش) 

و شوهرش با لبخند تماشا میکنه؟ 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧

شاید خانمه چاره ای نداره که باهاش زندگی میکنه وبرای اینکه آواره نشه یا به خاطر بچه یا هرچیزه دیگه ای مجبوری باهاش زیره یک سقفه

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...