2777
2789

دلیلش چیه؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

فک کنم چون تبخال چرکیه  و اگه به جاهای دیگه دهنت بخوره تبخال میزنه...

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون احتمال سرایت داره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
چون شدیدا احتمال سرایت هست

ب طرف مقابل؟ اخه پزشک ک دستکش دستش میکنه 

من هفته پیش ی تبخال زدم کارمو قبول نکردن برای این چارشنبه نوبت دادن کار دندونمم روکشه خیلی واجبه عید جشن داریم باید درست بشه دوباره امروز ی تبخال زدم خیلی ناراحتم میگم اگه میشه ب دندون پزشکه نگم برم اونجا بگم این همون تبخال قدیمیه س 😣 اخه اینجوری میوفته اونور سال خیلی دیره دندونمم افتضاحه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
جواب کامنت بالاییم رو میدی عزیزم

خب دستکش دستش کنه

بقیه وسایل چی؟ دستگاه ها

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
خب دستکش دستش کنه بقیه وسایل چی؟ دستگاه ها

اونا رو ک مدام واسه کرونا ضدعفونی میکنن آخه

ب طرف مقابل؟ اخه پزشک ک دستکش دستش میکنه  من هفته پیش ی تبخال زدم کارمو قبول نکردن برای این چا ...

چون سیستم ایمنیت ضعیف شده جای دیگه بدنت هم ا میگیره هم سرایت داره چون میپاشه ول ون عقب بنداز من خودمگ اهل تبخال هستم قبل اینجور کارها باید قرص انداخت

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
چون سیستم ایمنیت ضعیف شده جای دیگه بدنت هم ا میگیره هم سرایت داره چون میپاشه ول ون عقب بنداز من خودم ...

قرص تبخال گرفتم خوردم امروز، اگه موضوع سلامتی خودمه خب مهم نیس خوب میشه تا عید ولی دندونم خیلی ضایع 

دندونم از ریشه شکسته یعنی تو عکسای آتلیمون بی دندون باشم 😞😞😞 چ اوضاع بدی دارم خدایا

قرص تبخال گرفتم خوردم امروز، اگه موضوع سلامتی خودمه خب مهم نیس خوب میشه تا عید ولی دندونم خیلی ضایع& ...

دیر خوردی باید سه روز قبل بخوری عکسم رتوش میکنن نگران نباش

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اونا رو ک مدام واسه کرونا ضدعفونی میکنن آخه

واسه کرونا نیست

همیشه ضدعفونی میکردن

وسط کار که ضد عفونی نمیکنن آخر کار میکنن

دیر خوردی باید سه روز قبل بخوری عکسم رتوش میکنن نگران نباش

خب هفته پیش تبخال زده بودم اون خوب شد اصلا فکرشو نمیکردم تبخال بزنم دوباره 

چون من تو عمرم کلن دوسه بار تبخال ززده بودم سالهای پیش اصن فکرشو نمیکردم 😢

واسه کرونا نیست همیشه ضدعفونی میکردن وسط کار که ضد عفونی نمیکنن آخر کار میکنن

بهرحال منظورم اینه اگه منتقل بشه ب خودم میشه واس نفرات بعدی ضدعفونی میکنن دیگه

بهرحال منظورم اینه اگه منتقل بشه ب خودم میشه واس نفرات بعدی ضدعفونی میکنن دیگه

به جاهای دیگه بدن خودت منتقل میشه

حتی ممکنه به پزشک هم منتقل بشه