2777
2789
عنوان

خواهرایی که فکر میکردم رفیق من هستن اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست
خب همینم نشونه خوبیه ولی درکل اونموقع هم با عصبانیت حرف زدی من میگم بهتره یدفه بشینید بدون دعوا و گل ...

آره حرفتون درسته اما من نمیتونم خودمو بشکنم برای کسی که منو درک نمیکنه. چون غرورم مهمتره

در بهترین حالت اینه که ندید بگیرمشون هرچند که دلم نمیخواد اما مجبورم

مرسی از راهنمایی خوبتون🌻 من دیگه حرفامو زدم . جایی هم اشتباه نکردم که بخوام به کسی جواب پس بدم. بن ...

باشه هرطور راحتی ولی واقعا آدم همینطوری هست اون کسی که متوجه رفتار بدش میشه اکثرا شجاعت اینو نداره که عذرخواهی کنه و اگه به روش بیاری که تو بد بودی و تو باید عوض بشی بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه فراموش میکنه نیم ساعت پیش پشیمون شده بود و دوباره شروع میکنه به بدرفتاری

معمولا آدما انتظار دارن بدیشون نادیده گرفته شه و اتفاقا اونی که گناهی نداشته واسه آشتی پیش قدم بشه 

این واسه همون غروریه که گفتی😅 هممون هم کم و بیش داریم این غرور رو هرکی میگه نه الکی میگه

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حرفتون درسته اما من نمیتونم خودمو بشکنم برای کسی که منو درک نمیکنه. چون غرورم مهمتره در بهترین ...

نه این بهترین حالت نیست این آسون ترین حالته بهترین حالت اینه که سعی کنی سوتفاهم رو رفع کنی تا بتونی واقعا به آرامش برسی مشکلش اینه که این سخت ترین حالته خصوصا وقتی که خودتو بی گناه میدونی

ولی هیچ راهی بهتر از این وجود نداره همکلاسیت که نیست بگی مسیر خودمو میرم کاری به کارش ندارم 

خواهرته تو یه خونه زندگی میکنید حتی بعدا هم که خونه هاتون جدا شه رگ و ریشه‌تون که جدا نمیشه من که تاحالا هرچی دعوای خانوادگی توی فامیل دیدم از نظرم دو سرش تباهی بوده 

مثلا میبینی طرف دیگه پیر شده نوه هم داره ولی عید میری خونش شروع میکنه به بد گفتن از خواهرش و وقتی که درد دلشو میگه جوری با حرص و جوش حرف میزنه که مشخصه چه دردی داره میکشه دوباره میری اونور خونه خواهره اون شروع میکنه بد برادرشو میگه اونم دقیقا مثل همین

این رابطه ای نیست که بتونی کاتش کنی و بگی دیگه همچین خواهری ندارم 

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671